25 / 04 / 2024

Ataköy Ziraat Bankası arsası

Ataköy Ziraat Bankası arsası

Ataköy'de 'tenis kortu' olarak bilinen ve mülkiyeti Ziraat Bankası'na ait olan alan İBB tarafından eğitim alanına çevrildi. Alana imam hatip lisesi yapılacağını iddia eden CHP'liler ret oyu verirken, Ataköy'de karara karşı protesto eylemlerinin yapılacağı öğrenildi.

Ziraat Bankası resmen açıkladı! Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmen açıkladı. Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın... İşte Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile ilgili detaylar...

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Ziraat Bankası 2023 yılında ne kadar promosyon verecek? 

2023 yılında emekli olacak çalışanlar, EYT düzenlemesinin yasalaşmasıyla birlikte Ziraat Bankası'nın emekli promosyon ücretlerini merak etmektedir. Ziraat Bankası, EYT emekli promosyon ücretlerinin güncel ödeme listesini yayınladı. İşte 2023 Ziraat EYT emekli promosyonu...

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. Banka, kampanya kapsamında 190 TL hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 1500 TL dağıtıyor!

Bankalar birbiri ardına kampanyalar düzenleyerek yeni müşteriler çekmeye çalışırken, Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası da bu kapsamda yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, yeni düzenlediği kampanya doğrultusunda 1500 TL vereceğini paylaştı.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 3 bin TL verilecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası tarafından büyük bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında müşterilere 3 bin TL hediye verileceği duyuruldu.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Bunu yapan herkese bin TL hediye!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Yeni kampanyasıyla müşterilerinin gönlünü çalan Ziraat Bankası, kampanya kapsamında bin TL hediye vereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası'ndan büyük bomba gibi açıklama. Acil bakın

Ziraat Bankası tarafından vatandaşları ilgilendiren çok önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından verilecek kredinin miktarı hayli yüksek. Nakit para arayışındaki vatandaşların bakmasında fayda olduğu ifade edildi.

Ziraat Bankası’ndan emeklilere büyük jest! Dev kampanyayla her ay büyük kâr edeceksiniz!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, emeklilere özel büyük bir kampanya başlattı. Türk Telekom işbirliğiyle başlatılan kampanya kapsamında emekliler, 12 ay taahhüte uygun fiyata tarife yapma imkânına sahip olacak.

Duyan duymayan kalmasın! Ziraat Bankası yılın kampanyasını başlattı! Alışverişleriniz bedavaya gelecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası çok konuşulacak bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında 10 bin lira ve üzeri alışverişlerde 1500 lira indirim uygulanacağı açıklandı.

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Ziraat Bankası’ndan tüm müşterilerine büyük jest! Bu parayı hemen almanız istendi!

Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası müşterilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Mart ayı itibariyle kampanyalarına yenisini ekleyen Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine tamı tamına 2 bin lira hediye verileceğini duyurdu.

Ataköy Ziraat Bankası arsası Haberi

Ataköy Ziraat Bankası arsası

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin önceki günkü oturumunda Bakırköy Ataköy Mahallesi'nde basketbol sahaları ve tenis kortlarının bulunduğu spor alanına ‘okul’ yapılmasına karar verildi. İmam hatip lisesi yapılacağını iddia eden CHP Grubu'nun ret oyu verdiği karar AK Partili üyelerin oyu ile kabul edildi.


'İhtiyaç doğrultusunda' yapıldı

Ataköy’de üzerinde 3 adet tenis kortu, spor alanları ve küçük bir yapının bulunduğu, ‘Spor Tesisi Alanı’, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde yapılan plan değişikliği ile ‘Mesleki ve Teknik Öğretim Tesis Alanı’na çevrildi. Plan değişikliğinin “ihtiyaç doğrultusunda” yapıldığının belirtildiği rapora göre, 12 bin 633 metrekarelik alanın bir kısmına okul yapılacak. Ziraat Bankası’nın mülkiyetinde bulunan arazide okulun yanı sıra yurt, kütüphane, spor tesisi, sergi-konferans salonları gibi bölümler de yer alabilecek.


Teklif İBB'den

Plan değişikliğinin görüşüldüğü meclis sırasında söz alan CHP Grup Sözcüsü...