19 / 04 / 2024

Atakule GYO açıklama

Atakule GYO açıklama

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 9 Ekim 2018 ve 7 Kasım 2018 tarihli basın duyuruları hakkında açıklama yaptı.

Atakule GYO'dan olağandışı fiyat hareketliliği açıklaması!    

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor...

Atakule GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Atakule GYO, bağımsız denetim kuruluşunu seçti. Kurul, Pwc Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verdi.

Atakule GYO bağımsız denetim şirketini seçti!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. Toplantıda 2017 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere şirket belirlendi.

Atakule GYO sermaye tavanın süresini uzattı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, kayıtlı sermaye tavanı süresini 2017-2021 yılları arasında geçerli olacak şekilde uzattı. Karar KAP'ta yayınladı.

Atakule GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kar Dağıtım tablosunu yayınladı. Açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Atakule GYO ortaklık davası için temyiz yoluna başvurdu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara 4. İdare Mahkemesi'nde açılan ortaklık davasına verilen karar aleyhine temyiz yoluna başvuruldu. Şirket Danıştay 14. Daire Başkanlığı'nın 2016/1564 sayılı dosyası kapsamında sonuç beklediğini KAP'ta açıkladı

Atakule GYO'nun ortaklık davası 25 Ekim'e ertelendi!

Atakule GYO aleyhine açılan davanın 26 Mayıs 2016 tarihinde ön inceleme duruşması yapıldı. Dosyanın bilirkişiye gönderilmesine ve bir sonraki duruşmanın 25 Ekim 2016 tarihine bırakılmasına karar verildi.

Atakule GYO Ortaklık Aleyhine Dava Açıklaması!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara 18. İdare Mahkemesi'nin 2014/1484 E. numaralı dosyasında verilen karar hakkında bilgilerini yayınladı.

Atakule GYO'dan özel durum açıklaması!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Atakule Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi'ne ilişkin özel durum açıklamasını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Atakule GYO finansal durum tablosu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda finansal durum tablosunu (bilanço) yayınladı. İşte Kamuyu Aydınlatma Paltformu'nda yayınlanan raporu....

Atakule GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgilerini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ara dönemine ait özet finansal tabloları hakkında raporlarını ve bilgilerini yayınlamıştır.

Atakule GYO'dan Atakule AVM açıklaması!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na Atakule AVM ile ilgili açıklama yaptı. Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Atakule AVM açıklaması haberimizin içinde yer alıyor.

Atakule GYO, Dilovası 21 Pafta 1713 nolu parselin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Dilovası İlçesi, Köseler Köyü, 21 Pafta 1713 Nolu Parsel için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı

Atakule GYO 2012 yılı kar dağıtımı tablosunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2012 yılı kar dağıtımı tablosunu açıkladı...

Atakule GYO'dan olağanüstü fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Atakule GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor.

Atakule GYO Antalya Muratpaşa parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşim İşcan Mahallesi, 8989 ada, 16 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Vakıf GYO'dan pay satışı hakkında açıklama!

Vakıf GYO'nun çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 460 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan satışlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Atakule GYO kar payı dağıtacak mı?

Atakule GYO, 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

Nurol GYO sosyal medyada çıkan haberler hakkında açıklama yaptı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sosyal medyada çıkan haberler hakkında açıklama yaptı. İşte Nurol GYO'nun açıklaması; 

İdealist GYO'dan bankaya ipotek verilmesi hakkında açıklama!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bankaya ipotek verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkul davası hakkında açıklama!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında Akiş GYO tarafından açıklama geldi.

Atakule GYO davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün 18 Eylül 2014 tarih ve 22975 sayılı işleminin yürütmesinin durdurulması ve iptali talebi hakkında açıklama yaptı. 

Atakule GYO'dan Atakule AVM açıklaması!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 9 Ekim 2018 ve 7 Kasım 2018 tarihli basın duyuruları hakkında açıklama yaptı.

Atakule GYO davasında, davacı tarafından istinaf yoluna başvuruldu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) dava süreci hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO'dan ilişkili taraflar kira revizeleri hakkında açıklama!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili taraflar kira revizeleri hakkında açıklama yaptı.

Atakule GYO esas sözleşme tadil metnini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağan üstü genel kurul toplantı sonucu hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO'dan iştirak işlemi hakkında açıklama!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak işlemi hakkında açıklama yaptı.

Atakule GYO açıklama Haberi

Atakule GYO açıklama

Atakule GYO tarafından 9 Ekim 2018 ve 7 Kasım 2018 tarihlerinde KAP'ta yapılan duyurularda ve aynı günlerde İstanbul ve Ankara'da düzenlenen basın toplantılarında Atakule AVM'nin 300 milyon TL yatırımla yeniden inşa edildiği ve bu tutarın öz kaynaklardan karşılandığı ifade edilmişti. Bu hususta kamuoyu nezdinde tereddüde mahal vermemek adına, Atakule GYO açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan duyurularda ve basın toplantılarında ifade edilen 300 milyon TL tutarındaki yatırım bedeline, Atakule AVM'nin TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından düzenlenen 29 Aralık 2017 tarih 2017REVB345 sayılı raporda 92 milyon 537 bin 500 TL olarak belirlenen arsa değeri ve 30 Kasım 2018 tarihi itibariyle yatırımdan kaynaklanan devreden 28 milyon 686 bin 168,82 TL tutarındaki KDV de dahildir. 

Atakule AVM'nin yatırım maliyetinin öz kaynaklardan...