29 / 03 / 2024

atakule gyo ankara gayrimenkul

atakule gyo ankara gayrimenkul

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Atakule GYO Ankara'daki gayrimenkullerinin değerleme raporunu yayınlandı.

Atakule GYO Ankara Çankaya gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Atakule GYO Ankara Çankaya'da yer alan gayrimenkullerine ilişkin gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı. Peki Atakule GYO'nun Ankara Çankaya gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? 

Atakule GYO Kuleli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 ada, 2 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.  

Atakule GYO Atakule AVM gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 Ada, 2 Parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Çankaya arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mühye Mahallesi, 29519 ada 1 numaralı parselin 105136/5277299'u ve 29521 ada 4 numaralı parsel için hazırlatılan yıl sonu  gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Çankaya parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Borazan Sokak, N7(4431 Ada 31 Parsel) için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO'nun merkezi Çankaya'ya taşındı!

Atakule GYO'nun merkez adresinin Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi No 28 Çankaya / Ankara adresinden Çankaya Mahallesi Çankaya Caddesi No 1B/68 Çankaya / Ankara adresine taşınması kararlaştırıldı. 

Atakule GYO Mühye'deki arsasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yeşilkent (Mühye) Mahallesi, 29519 Ada 1 numaralı parselde yer alan arsaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Atakule GYO Beykoz'daki arsasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü (Riva), Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 13 Pafta, 2037 Parselde yer alan arsaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Atakule GYO Çankaya'daki binasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Borazan Sokak, 4431 Ada 31 Parselde yer alan binaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Atakule GYO Kuleli Caddesi değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 5441 Ada, 12 Parselde yer alan binaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Atakule GYO'nun Çankaya'daki binasının değerleme raporu revize edildi! 

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 4431 Ada 38 Parselde yer alan binaya ilişkin raporun 7.1. ve 7.2. maddesi revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. 

Atakule GYO kar payı dağıtacak mı?

Atakule GYO, 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

Atakule GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Atakule GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik AŞ, Genel Kurul'un onayına sunulacak...

atakule gyo ankara gayrimenkul Haberi

atakule gyo ankara gayrimenkul

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara'daki gayrimenkullerinin değerleme raporunu yayınlandı. 


Açıklama:

Mülkiyeti Şirketimize ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Arjantin Caddesi, No:28(4431 Ada 38 Parsel) ve Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Borazan Sokak No:7 (4431 ada 31 Parsel) için hazırlatılan yılsonu revize Gayrimenkul Değerleme Raporu, GYO Seri: III, No: 48.1 Sayılı Tebliğin Madde 34/1-g  ve Madde 40/1-a bentleri uyarınca İlişikte Pdf dosyası olarak verilmektedir.



Değerleme raporu için