25 / 04 / 2024

Atakule Organizasyon ve İşletme Ticaret Limited Şirketi

Atakule Organizasyon ve İşletme Ticaret Limited Şirketi

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından kurulmasına karar verilen Atakule Organizasyon ve İşletme Ticaret Limited Şirketi ünvanlı bağlı kuruluşun kuruluş işlemleri tamamlanmış olup, Şirket esas sözleşmesi 10 Şubat 2020 tarihinde tescil, 12 Şubat 2020 tarihinde ilan edildi...

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahöet Akdemir tarafından kuruldu.

Turuncu Konaklama Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuncu Konaklama Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tatıana Öztürk tarafından kuruldu.

Terleyen İnci Turizm Organizasyon Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Terleyen İnci Turizm Organizasyon Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Lutfi Demirhan tarafından kuruldu.

Universe Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Universe Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Celep tarafından kuruldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Devlet destekli emlak pazarlaması başladı! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda verilen o ilan gündem oldu

Hükümetin yabancıya konut satanlara 600 bin lira reklam organizasyon ve ilan verenlere de 1 milyon 200 bin liraya kadar destek vereceğini açıklaması dikkat çekmişti. Söz konusu teşvik haberi sonrası emlakçılar hemen harekete geçti.

Aicha Youcef Organizasyon Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aicha Youcef Organizasyon Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bugün Büyükçekmece'de Aıcha Bechır ve Cherıf Djebbar ortaklığında kuruldu.

Shr Metal İnşaat Tekstil Temizlik Reklam Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shr Metal İnşaat Tekstil Temizlik Reklam Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 475 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kasap tarafından kuruldu.

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Laya Afshın tarafından kuruldu.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Yny Otelcilik Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yny Otelcilik Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Serpil Yüksel tarafından kuruldu.

Dali Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dali Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Karademir tarafından kuruldu.

Atakule Organizasyon ve İşletme Ticaret Limited Şirketi Haberi

Atakule Organizasyon ve İşletme Ticaret Limited Şirketi

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket kuruluşu işlemlerinin tamamlanması hakkında açıklama yaptı.

Atakule GYO tarafından Yönetim Kurulu'nun 6 Şubat 2020 tarihli kararı doğrultusunda kurulmasına karar verilen Atakule Organizasyon ve İşletme Ticaret Limited Şirketi ünvanlı bağlı kuruluşun kuruluş işlemleri tamamlanmış olup, Şirket esas sözleşmesi 10 Şubat 2020 tarihinde tescil, 12 Şubat 2020 tarihinde ilan edildi.

Atakule GYO KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 06.02.2020 tarihli kararı doğrultusunda kurulmasına karar verilen Atakule Organizasyon ve İşletme Ticaret Limited Şirketi ünvanlı bağlı kuruluşun kuruluş işlemleri tamamlanmış olup, Şirket esas sözleşmesi 10.02.2020 tarihinde tescil, 12.02.2020 tarihinde ilan...