28 / 03 / 2024

Atakule Ragıp Buluıç açıklaması

Atakule Ragıp Buluıç açıklaması

Mimarı, başkentin simgesiyle ilgili isteğini açıkladı. Yıkımının durdurulmasına ilişkin yargı kararı bulunmasına karşın tadilat işlemleri süren başkentin simgelerinden Atakule'nin mimarı Ragıp Buluç, "Bölgenin park olmasını istediğini" dile getirdi.

Gocay İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Gocay İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 480.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gocay, Enver Gocay ve Ragıp Gocay ortaklığıyla kuruldu.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir?

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir? Dr. Cemil Ragıp Ertem daha önce nerelerde görev almıştır? İşte ayrıntılar...

Arnica elektrikli süpürgelerin fiyatı ne kadar? 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kaliteli ve modern tasarımları, son teknolojiyle buluşturarak, temizlik uzmanı ürünlere imza atan Arnica; bütçe sarsmayan fiyatlarıyla elektrikli süpürge markaları arasında bir adım öne çıkıyor. Peki, Arnica Tesla, Arnica Solara, Arnica Süpürgeç kaç TL ? İşte detaylar...

Arnica Su Filtreli Elektirikli Süpürge 3.999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgesini yenilemek isteyenler için Arnica,yüksek emiş gücüne sahip teknolojisini tüketicisiyle buluşturuyor. Bakterilerin çoğunluğunu yok eden teknolojisi sayesinde Arnica bora su filtreli elektrikli süpürge çokça tercih ediliyor. 

Çiftçiler dikkat, hemen alıp toprakla buluşturun! Ücretsiz dağıtılıyor, elinizi çabuk tutmanız gerek

Mersin'de "Yerli ve Milli Arpa Tohumlarının Toprakla Buluşması Projesi" kapsamında üreticilere yönelik 43 ton yerli ve milli arpa tohumu dağıtımına başlandı.

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Perili Köşk satıldı! Fiyatı dudak uçuklattı

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Perili Köşk’ olarak adlandırılan 116 yaşındaki tarihi Ragıp Paşa Köşkü satıldı…

Tarihi 'Perili Köşk' 449 milyon liraya icradan satıldı!

İstanbul Kadıköy'de "Saray Yavrusu", "Küçük Dolmabahçe", ve "Perili Köşk" gibi adlarla anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, 449 milyon liraya icradan satıldı.

Kadıköy'deki Perili Köşk 450 milyon TL'ye satışa çıkıyor!

İstanbul Kadıköy'de yer alan, "Perili Köşk" ismiyle de bilinen Ragıp Paşa Köşkü, yaklaşık olarak 450 milyon TL muhammen bedelle 2 Eylül tarihinde ihaleye çıkıyor. 

Kendini temizleyen şarjlı süpürge Tineco Floor One S3’e TeknoSA’da büyük indirim! Bu süpürge eliniz ayağınız olacak

Amerika ve Avrupa’nın önde gelen tercih modellerinden Tineco’nun akıllı vakum ve aynı zamanda yıkama sistemine sahip şarjlı süpürge modelleri, Türkiye’de teknolojinin öncüsü Teknosa’da % 10 indirim kampanyasıyla tüketicilerle buluşmaya hazır.

Atakule Ragıp Buluıç açıklaması Haberi

Atakule Ragıp Buluıç açıklaması
ANKARA - Yıkımının durdurulmasına ilişkin yargı karan bulunmasına karşın tadilat işlemleri süren başkentin simgelerinden Atakule'nin mimarı Ragıp Buluç, "Bölgenin park olmasını istediğini" dile getirdi. Buluç, parkın planım ücretsiz yapabileceğini de dile getirdi. Atakule'nin özelleştirilmesinin ardından etrafındaki dükkân bölümleri yıkılarak yerine yenilerinin yapılması işlemi mimarının onayı olmaksızın başladı.


 Çankaya Belediyesi'nin inşaat ruhsatı vermemesi üzerine Çevre ve Şehircilik 11 Müdürlüğü'nden bu ruhsat almadı. Ardından Mimarlar Odası'nın da desteğiyle mimar Buluç, yargıya başvurdu. Yargı, mimann telif hakkı gerekçesiyle yıkım işlemini durdurdu. Ancak yıkım işlemini yapan firma, kendilerine ulaşan bir bildirim olmadığı gerekçesiyle yıkım işlemini sürdürüyor. 


 Cumhuriyet'in sorularını yanıtlayan mimar Ragıp Buluç, yıkımın sürmesinin bürokratik gecikmelere bağlı olduğunu söyledi. Buluç, "Birkaç gün içinde durdurma karan ellerine uluşacaktır ve yıkım durdurulacaktır" dedi. Atakule'nin Kuğulu Park gibi...