28 / 03 / 2024

Arnica elektrikli süpürgelerin fiyatı ne kadar? 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arnica elektrikli süpürgelerin fiyatı ne kadar? 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kaliteli ve modern tasarımları, son teknolojiyle buluşturarak, temizlik uzmanı ürünlere imza atan Arnica; bütçe sarsmayan fiyatlarıyla elektrikli süpürge markaları arasında bir adım öne çıkıyor. Peki, Arnica Tesla, Arnica Solara, Arnica Süpürgeç kaç TL ? İşte detaylar...



Yeni özellikler eklenerek fonksiyonellik kazanan Arnica elektrik süpürgesi modelleri ile temizlik yorucu olmaktan çıkarak hızlıca yapılır. Daha hijyenik ve ferah alanlar oluşturulurken keyifli hale de gelir.

 Arnica elektrikli süpürgelerin fiyatı ne kadar? 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arnica toz torbalı, su filtreli ya da ıslak ve kuru kullanım imkanı sunan elektrik süpürgesi modellerinin fiyatları ise özelliklerine göre farklılık gösterirken her bütçeye uyan çeşitliliğe sahiptir.

DAYANIKLI VE KALİTELİ

Arnica Tesla, sessiz çalışma özelliği, yüksek emiş gücü, daha az enerji tüketimi ile üstün performans sunar. Hepa 13 filtresi sayesinde tozun zerresini bile bırakmaz. Astım hastaları ve toza alerjisi olanlar için en ideal modeldir. Su filtreli Arnica Bora Serisi ise özel tasarımları ve renkli alternatifleriyle dikkatleri üzerine toplar. Elektrik süpürgesinde dayanıklılık, performans ve kaliteyi bir arada bulmak isteyenlerin seçimi Arnica; geniş ürün yelpazesi ile ihtiyaca en uygun ürünü bulma imkanı sağlar. Kusursuz temizlik sunan Arnica elektrik süpürgesi yıllarca kullanılacak kaliteye sahip.

Peki, Arnica Tesla Premium fiyatı ne kadar? Arnica süpürge fiyatı ne kadar? Arnica Solara kaç TL? Arnica Mila fiyatı ne kadar?  Arnica Tesla fiyatı kaç para?


 


Geri Dön