28 / 03 / 2024

Ataşehir atık pil

Ataşehir atık pil

Ataşehir'de atık pil toplayan öğrenciler ödüllendirildi. Ataşehir Belediyesi’nin “Doğanın Pili Bitmesin” sloganıyla başlattığı kampanyayla, öğrenciler hem atık pillerin zararlarını öğreniyor hem de çevrenin korunmasına katkı sağlıyor.

Ataşehir'de Atık Pil Toplama Yarışması yeniden başlıyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Atık Pilleri Toplama Kampanyası gördüğü ilgi üzerine yeni eğitim-öğretim yılında yeniden başlıyor. Atık pil toplama makinelerine atılan her pil karşılığında 10 puan değerinde kupon alınıyor.

Ataşehir'de öğretmenlere atık pillerin yönetimi eğitimi verildi!

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından ilkokul ve ortaokullardaki öğretmenlere yönelikAtık pillerin yönetimi eğitimi verildi

Ataşehir’de 25 atık pil toplama makinesi doğanın hizmetinde!

Ataşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Atık Pilleri Toplama Kampanyası gördüğü ilgi üzerine yeni eğitim-öğretim yılında yeniden başlıyor. Ataşehir’de 25 atık pil toplama makinesi doğanın hizmetine sunuldu...

Ataşehir CarrefourSA 20 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 5. İcra Dairesi, Ataşehir'in Küçükbakkalköy Mahallesi'nde bulunan CarrefourSa 20 milyon TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 14.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan arsayı satıyor. İhale 25 Ekim'de yer alacak...

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 50.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki spor alanı imarlı 13 bin 625,00 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor...

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Ataşehir Küçükbakkalköy'ün imar planı onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ataşehir’de Küçükbakkalköy Mahallesi’nde bir konut alanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin (İBB) geçen yıl reddettiği imar artışını onayladı.

Nidakule Ataşehir'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada Nidakule Ataşehir projesinin kısmı geçici kabul tutanağının 24 Haziran tarihinde onaylandığını açıkladı.

Türkiye'nin ilk Atık Pil Geri Kazanım Tesisi hizmete açıldı!

TÜBİTAK MAM Kimyasal Teknoloji Enstitüsü yürütücülüğünde kurulan ve işletmeciliğini Exitcom firmasının yaptığı Türkiye'nin ilk Atık Pil Geri Kazanım Tesisi, törenle hizmete girdi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, açıklama yaptı.

Nidakule Ataşehir'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Nidakule Ataşehir projesinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Trendist Ataşehir'de teslimler başlıyor!

İstanbul Ataşehir'de K Yapı ve Solid İnşaat imzasıyla yükselen Trendist Ataşehir projesinde bağımsız bölümlerin teslimleri başlıyor. Projede yer alan her bir bağımsız bölüm için teslim günü ve saati belirlendi.

Emlak Konut Ataşehir 1. Kısım değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir 1 Adet Bağımsız Bölüm ve İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 4.Bölge (Varyap Meridian) Değerleme raporları hakkında açıklamada bulundu.

Nidakule Ataşehir açık artırma ihalesi yarın!

Nidakule Ataşehir açık artırma ihalesi yarın yapılacak. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede geçici teminat bedelinin 100 bin TL ile 250 bin TL arasında olması planlanıyor.

Nidakule Ataşehir açık artırma ihalesi için son 3 gün!

Nidakule Ataşehir açık artırma ihalesi için son 3 gün. Toplamda 21 adet dükkanın satışa çıkarılacağı projede fiyatlar 3 milyon 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir atık pil Haberi

Ataşehir atık pil

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, Ataşehir’de bulunan ilk ve orta dereceli okullar arasında en çok atık pil toplayan öğrenciler sinemayla ödüllendirildi.

En çok atık pil toplayan okullardan Sare Selahattin Uzel Ortaokulu “Madagasgar Penguenleri” filmini, Hasan Leyli Ortaokulu “Son Umut” filmini ve Cemile Besler İlkokulu ise “Ayı Paddington” filmini izledi.

Ataşehir Belediyesi’nin “Doğanın Pili Bitmesin” sloganıyla başlattığı kampanyayla, öğrenciler hem atık pillerin zararlarını öğreniyor hem de çevrenin korunmasına katkı...