07 / 05 / 2024

ataşehir belediyesi kaçak yapılar

ataşehir belediyesi kaçak yapılar

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Ataşehir Belediyesi’nin gecekondu fonu hesabından aidat mı ödendi?

Sayıştay’ın, 2018 denetim raporunda Ataşehir Belediyesi’nin, gecekondu fonu hesabından 1 milyon 516 bin liranın ise Atapark Konutları aidat ödemeleri için kullanıldığı belirtildi...

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Ataşehir Belediyesi'nden yeşil alan vurgunu açıklaması!

Ataşehir Belediyesi “CHP'li belediyede yeşil alan vurgunu”haberiyle ilgili bir açıklama yaptı.

ataşehir belediyesi kaçak yapılar Haberi

ataşehir belediyesi kaçak yapılar

Ataşehir Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan kaçak ve ruhsatsız yapılarla mücadele ediyor.

Ataşehir Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün yaptığı yıkım çalışması kapsamında, Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün desteği ile İSKİ, AYEDAŞ, İGDAŞ ve Emniyet güçlerinin de katılımıyla, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki kaçak ve ruhsatsız yapılar yıkıldı.

Ekipler 5 Mart 2020 Perşembe sabahı, izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapının yıkımını gerekli önlemleri de alarak gerçekleştirdi.

Kaçak yapılaşmayla her zaman olduğu gibi bundan sonra da etkin mücadele edilecek Ataşehir’de, ruhsatsız ve kaçak yapıların yıkımı devam edecek.

Büyükçekmece’de 10 kaçak yapı daha...