20 / 04 / 2024

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.



Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Güvercinlik Mahallesi'nde hazine arazisinde yer alan ve yapı kayıt belgesi iptal edilen kaçak ve ruhsatsız iki katlı bir binanın yıkım işlemi yapılırken, Küçükbük Mahallesi'nde yer alan bir villanın kaçak eklentilerinde ise yıkım çalışmasına başlandı.

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Güvercinlik Mahallesi'nde hazine arazisi içerisinde yer alan yapı kayıt belgesi iptal edilen kaçak ve ruhsatsız iki katlı binada yapı sahibi tarafından yapılan tahliye işlemlerinden sonra yıkım, Bodrum Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü Yıkım Şefliği ekipleri tarafından yapıldı. 

Küçükbük Mahallesi 46. Sokak'ta bulunan sitenin içerisindeki villanın mevcut binasının zemin ve birinci katında tespit edilen kaçak ve ruhsatsız eklentilerde ise Bodrum Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü Yıkım Şefliği ekibinin denetiminde mülk sahibi tarafından yıkım işlemi başladı.

Muğla İnceburun Koyu'ndaki kaçak inşaata tepki!


 


Geri Dön