24 / 04 / 2024

ataşehir kaçak yapı

ataşehir kaçak yapı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

İlhami Yılmaz'a kaçak yapı davası!

CHP’li Ataşehir belediyesinde Battal İlgezdi’nin yerine gelen İlhami Yılmaz hakkında da “kaçak yapıya göz yumduğu” iddiasıyla dava açıldı. 

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Kaçak yapı avı hızlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı denetçiler imar barışı fırsatçılarını yakalamak amacıyla şehir şehir dolaşıyor. Bakanlık 81 ile yollanan genelge ile bütün kaçak yapılara ilişkin sürece hız kazandırdı. 

Diyarbakır Sur'da kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sur ilçesinde yer alan millet bahçesi üzerindeki kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Ordu'da kaçak yapılaşmaya geçit yok! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu sahilinde kaçak yapıların birer birer ortadan kaldırıldığını dile getirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Diyarbakır Bağlar'da kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar İlçesi’nde bulunan kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Diyarbakır surlarının etrafındaki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki tarihi surlara yapışık kaçak yapıların yıkımı için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Ordu'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaçak yapıların yıkımı hızla devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor.

Diyarbakır Sur'daki kaçak yapılar kaldırıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Sur İlçesindeki Millet Bahçesi’nde bulunan ve görüntü kirliliğine sebep olan kaçak yapıları kaldırdı.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

ataşehir kaçak yapı Haberi

ataşehir kaçak yapı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Zabıta Müdürlüğü ile Yapı Denetim ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri Ferhatpaşa Mahallesi’nde kaçak yapı denetimleri yaptı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bir televizyon kanalındaki “Ataşehir’de Ferhatpaşa Mahallesi’nde Ruhsatsız Bina Yapımı” ile ilgili haber üzerine, yerinde incelemeler yaptı.

İzinsiz ve kaçak yapılaşmaların yıkım çalışmalarının sürdüğü Ferhatpaşa Mahallesi’nde belediye ekiplerinin yaptığı denetimlere katılan İlgezdi, yıkım işlemi devam eden yapılarla ilgili yetkililerden detaylı bilgi alarak izinsiz yapılaşmaya Ataşehir’de izin verilmeyeceğini belirtti.

Habere konu yerin ruhsatlı olmasının anlaşılması üzerine gazetecilere önemli bilgiler veren İlgezdi, “Söz konusu bina ruhsatlı. Ancak Ferhatpaşa’da yaklaşık olarak 60 bina kaçak olarak yapılmış ve bunun 43 tanesi tarafımızdan yıkılmıştır” diye konuştu.

İmara aykırı ve ruhsatsız yapılaşmalar ile Ataşehir’in her mahallesinde mücadele ettiklerini dile getiren İlgezdi “Ataşehir’de kent...