20 / 04 / 2024

İlhami Yılmaz'a kaçak yapı davası!

İlhami Yılmaz'a kaçak yapı davası!

CHP’li Ataşehir belediyesinde Battal İlgezdi’nin yerine gelen İlhami Yılmaz hakkında da “kaçak yapıya göz yumduğu” iddiasıyla dava açıldı. 



İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, kaçak yapıya göz yumdukları ve müdahalede bulunmadıkları iddiası ile CHP'li Ataşehir Belediyesi'nin yeni başkanı İlhami Yılmaz, görevden alınan eski başkanı Battal İlgezdi'nin de aralarında bulunduğu 8 belediye yöneticisi hakkında dava açıldı. 

Ataşehir Belediye Başkanı İlhami Yılmaz, eski Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve 6 belediye yöneticisi hakkında 'Zincirleme olarak görevi kötüye kullanma' suçu kapsamında dava görülecek. 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar tarafından onaylanan iddianamede, şüphelilerin Ataşehir'deki bazı yapılarda İmar Mevzuatı'na aykırı olarak yapı inşaasına göz yumdukları, şüphelilerin kaçak olduğunu bildikleri halde yapılara yaptırım uygulamadıkları bilgisi paylaşıldı. Şüphelilerin bu eylemlerine ilişkin örneklerin sıralandığı iddianamede, bir de Bilirkişi Raporu'na yer verildi. İlhami Yılmaz,  Battal İlgezdi ile birlikte yargılanacak. 

İlhami Yılmaz kimdir?

 


Geri Dön