18 / 04 / 2024

ataşehir kono rezidans fiyat

ataşehir kono rezidans fiyat

Kılıç İnşaat tarafından Ataşehir'de inşa edilen Kono Residence'de 113 metrekarelik tek tip daireler 260 bin YTL'den satılıyor. 840 metrekare arsa üzerine kurulu tek blokta 20 daireden oluşan ve yapımına 5 ay önce başlanan projenin Aralık 2008'de tamamlanm

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Ataşehir Buz Rezidans vurgununda yeni gelişme!

Ataşehir Buz Rezidans’ın arsasında yer alan parselin, hiç çalışmamış ve banka hesabı olmayan Nurhan Kahvecioğlu’nun üzerinden 2 milyon 152 bin TL bedelle satın alındığı tespit edildi.

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi!

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi 2019 yılı son çeyreği olarak belirtiliyor. Skymark Ataşehir projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

Brandium Ataşehir'de yaşam sürüyor!

3.40 metre tavan yüksekliği, deniz manzaralı farklı tiplerdeki daireler, tüm rezidans hizmetlerinden yararlanabilecek mükemmel bir ev ve iş yaşantısı sunan home-ofis seçenekleriyle Brandium Ataşehir, bölgenin yeni gözde mekanı olmuş durumda.

Ataşehir'deki kaçak rezidansta ilk yıkım gerçekleşti!

Ataşehir'de, Mustafa Sarıgül'ün oğlunun da ortak olduğu firmanın yaptığı "Maritza" adlı rezidansın giriş kısmındaki kaldırıma kadar büyütülen market ve dükkânların bulunduğu alan mühürlenme korkusuyla tıraşlandı.

2006 yılında rezidans cenneti Ataşehir!

2006 yılında inşaat şirketleri İstanbul'un dört bir yanında yeni rezidans projelerine başlayacakmış. Aynı yıl rezidans rekabetinin yaşanacağı bölge olarak Maslak gösterilse de inşaat şirketleri yeni projelerini Ataşehir'de uyguluyorlarmış.

2006 yılında Ataşehir'e 'en büyük' rezidans!

2006 yılında Ağaoğlu İnşaat, Ataşehir'e dünyanın en büyük rezidansını inşa edecekmiş. My World projesinin içinde yer alacak, Andromeda ismini alan projede yer alanda daireler 165 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Ataşehir Belediye arazisine rezidans mı yapıldı?

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP’li milletvekili eşi Gamze İlgezdi, bir inşaat firmasıyla ortak olarak belediye arazisine rezidans inşa etmiş.

DRS Loft ve Rezidans Ataşehir'in cazibe merkezi olacak!

TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Loft ve Rezidans, kullanıcılarına sunduğu kişiselleştirilebilen, çağdaş mekan alternatifleriyle, Ümraniye ve Ataşehir arasında gelişmekte olan finans bölgesinin üst düzey konut ihtiyacını da karşılamayı hedefli

Trendist Ataşehir Rezidans teslim tarihi!

Trendist Ataşehir Rezidans teslim tarihi olarak 2016 Ekim ayı planlandı. Toplam 28 adet penthouse daireinin de bulunduğu proje 2 bin 500 adet daireden meydana geliyor.

Altunbüken Ümraniye'de ofis, Ataşehir'de rezidans projesine başladı!

Altunbüken Holding, gayrimenkul sektörüne Relux markasıyla girdi. Projelerini konseptlere ayıran Relux, Ümraniye’de ofis, Ataşehir’de rezidans projesine başladı.

Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Trendist Evleri toplamda 820 adet daireden meydana geliyor. İşte satış süreci devam eden Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları...

ataşehir kono rezidans fiyat Haberi

ataşehir kono rezidans fiyat

TEM otoyolunun hemen kenarında ulaşım ve alışveriş açısından çok avantajlı bir bölgede yer alan Konu Residence'de daireler yarısı peşin ödenerek vade farksız 1 yıl taksitle satın...