25 / 04 / 2024

Ataşehir Vadi Ticari Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Limited Şirketi

Ataşehir Vadi Ticari Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Limited Şirketi

Ataşehir Vadi Ticari Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Limited Şirketi, 13 Şubat 2013 tarihinde, 250 bin TL sermaye ile, Ali Yüksek ve Seher Yüksel ortaklığıyla kuruldu...

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Ataşehir Modern'de lansman dönemine özel yüzde 10 indirim imkanı!

979 adet konut ve 44 adet ticari ünitenin yer aldığı Ataşehir Modern projesinde metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Ataşehir Modern'in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok kolay!

Ataşehir Modern'in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok kolay. Toplam 979 adet daire ile 44 adet ticari birim den meydana gelen projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor...

Ataşehir Modern fiyatları!

Lens Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ataşehir Modern projesi toplamda 979 daire ve 44 adet ticari alandan meydana geliyor. Peki, Ataşehir Modern fiyatları ne kadar?

Ataşehir Modern kampanyalı ödeme planı!

Lens Yapı Grup imzasıyla Ataşehir'e bağlı Küçükbakkalköy Mahallesi'nde hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde toplamda 1162 adet konut ve 85 adet ticari ünite bulunuyor. 

Ataşehir Modern'de kampanyalı ödeme fırsatı!

Lens Yapı Grup imzasıyla hayata geçirilen Ataşehir Modern projesi 979 daireden ve 44 adet ticari alandan meydana geliyor.  Ataşehir Modern projesinde çok özel bir kampanya başladı.

Sinpaş Time Ataşehir konut fiyatları! 

Özgün mimari tasarımı, konumu,  benzersiz sosyal donatıları, ticari üniteleri günümüz şehir hayatındaki tüm beklentileri karşılayacak olan Sinpaş Time Ataşehir projesi 34 bin 517 metrekare arsa alanına sahip..

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

Kiler Kiptaş Referans Başakşehir Vadi nerede?

Toplam 87 konut ve 63 ticari alandan meydana gelen Referans Başakşehir Vadi projesi 2020 yılı Mart ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Kiler Kiptaş Referans Başakşehir Vadi nerede?

Referans Başakşehir Vadi Evleri fiyatları!

Kiptaş  ve Kiler GYO ortaklığında inşa edilen Referans Başakşehir Vadi projesi 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  İşte Referans Başakşehir Vadi Evleri fiyatları...

Ataşehir Vadi Ticari Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Limited Şirketi Haberi

Ataşehir Vadi Ticari Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Limited Şirketi

250 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü emlak siteler plazalar marketler spor kompleksleri ev apartman işyeri ve benzeri gayrimenkulleri almak satmak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi NO:62 Lale İş Merkezi Kat:3 Ofis NO: 20/A adresinde faaliyete geçirildi. 13 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ali Yüksek ve Seher Yüksel ortaklığıyla...