24 / 04 / 2024

Ataşehir yenisahra kentsel dönüşüm

Ataşehir yenisahra kentsel dönüşüm

Yenisahra 3'üncü Roman iftarına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 'İmar, sağlık, ulaşım gibi sorunlarınızı çözmek bizim işimiz.' dedi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros Mahallelerine dönüşüm piyangosu!

Yenisahra ve Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm planı 202 hektar alanı kapsıyor. Mevcut 3 bin 340 binadaki toplam 12 bin ünite yıkılarak, 1000 yeni bina inşa edilecek ve ünite sayısı 24 bin olacak.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi büyüyor!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir'de hayata geçirilmesi planlanan proje büyütülüyor. İşte MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

MHR GYO'dan Ataşehir'e yeni proje!

MHR GYO, İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesine imza atacak. Projenin geliştirilmesine ve sözleşme yapılmasına karar verildi. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Ataşehir Yenisahra 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Yenisahra Mahallesi ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı'nda 6 Nolu Plan Notu Revizyonu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi yılan hikayesine döndü. 

Eskişehir'de kentsel dönüşüm atağı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleriyle birlikte bir kentsel dönüşüm protokolü imzalandı. Bu protokole göre Eskişehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları öncelikle planlanacak. Dönüşümde öncelik Odunpazarı ve Tepebaşı'na verilecek.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Ataşehir Yenisahra Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Ataşehir ilçesi, Yenisahra Mahallesi ve Yakın Çevresine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ataşehir Yenisahra Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Ataşehir İlçesi, Yenisahra Mahallesi, 752 ada, 36, 39, 13, 5, 6, 7, 8 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 24 Ocak 2019 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Ataşehir’in imar sorunu çözüldü!

Ataşehir'in Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları İBB Meclisi'nden oy birliğiyle geçti.

Ataşehir yenisahra kentsel dönüşüm Haberi

Ataşehir yenisahra kentsel dönüşüm

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Karaelmas Kuran Kursu tarafından düzenlenen Yenisahra 3. Roman İftarı'na katıldı. Romanlarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, insanları Roman, Kürt, Türk, Alevi, Sünni olarak ayırmayan bir anlayıştan geldiklerini söyleyen Yıldırım, '23 Haziran'da sizin oylarınızla başkan seçildiğimde Romanların Binali Abisi olacağım. Sizin sorunlarınızı çözeceğim. İmar, sağlık, ulaşım gibi sorunlarınızı çözmek bizim işimiz. Çok daha güzel günlere hep beraber yürüyeceğiz.'...