16 / 04 / 2024

Atık Su Arıtma Tesisi siverek projesi

Atık Su Arıtma Tesisi siverek projesi

Siverek ilçesinin kanalizasyon suyu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçesinde kurmuş olduğu Atık Su Arıtma Tesisi'nden geçirilerek doğalgaz enerjisine çevirtilecek. Atık Su Arıtma Tesisi 10 gün önce faaliyete geçti.

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Kahramanmaraş'ın atık su artıma tesisi inşaatı sürüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı halen devam eden Kahramanmaraş Atık Su Arıtma Tesisi'nin yüzde 30'unun tamamlandığını belirtti.

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Akçakale Atık Su Arıtma Tesisindeki temizlik ve yenileme çalışmalarını tamamladı

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı hızla sürerken, Büyükşehir Belediyesi merkez ilçelerden atık nakli için tesise kadar toplamda 25 bin metrelik hat çekmeyi planlanıyor.

Osmancık Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesi 21 Eylül'de!

Osmancık’ın tüm yerleşim alanlarını kapsayan Alt Yapı Projesi ile Atık Su Arıtma Tesisi 21 Eylül’de ihale ediliyor.

Kütahya Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Kütahya Tavşanlı'nın en büyük arıtma tesisi olarak adlandırılan ''Tavşanlı Atık Su Arıtma Tesisi''nin inşaat çalışmaları başladı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, '' 23 Milyon 250 bin TL'ye mal olacak dev bir yatırımı Tavşanlı halkımıza kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyorum''dedi.

Kahramanmaraş Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi'nin ÇED süreci tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılacak olan, Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi için başlatılan ÇED süreci tamamlandı.

Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sarıkamış Belediyesi tarafından İller Bankası aracılığıyla yüzde 50 destekli (SUKAP) kapsamında yürütülen Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık su Kolektör Hattı projesi tamamlanıyor.

Ordu Gülyalı'ya paket atık su arıtma tesisi yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı çevre için yatırım çalışmalarına devam ediyor. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Gülyalı'da paket atık su arıtma tesisi projesinin yatırım çalışmalarına başladı.

Atık Su Arıtma Tesisi siverek projesi Haberi

Atık Su Arıtma Tesisi siverek projesi

Siverek ilçesinin kanalizasyon suyu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçesinde kurmuş olduğu Atık Su Arıtma Tesisi'nden geçirilerek doğalgaz enerjisine çevirtilecek.


İl genelinde yapmış olduğu Atık Su Arıtma Tesisleri ve Su Arıtma Tesisleri ile dikkatleri üzerine çeken Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü'nün (ŞUSKİ) Siverek ilçesinde bir ilke daha imza atıyor.


İlçenin girişine yapılan ve 10 gün önce faaliyete geçen Atık Su Arıtma Tesisi, bölgede ve Türkiye'de örnek tesislerden biri.


Tesis sorumlusu ve Çevre Mühendisi Yavuz Selim Boyacı, yaptığı açıklamada söz konusu tesisin Avrupa standartlarında olduğunu söyledi.


Tesise gelen kanalisazyon suyunun öncelikle ızgara odasında gittiğini ve burada kaba malzemesinden arınıldıktan sonra yuvarlak havuzlara alındığını aktaran Boyacı, daha sonra suyun içindeki mikropların dibe çökmesi için bekletildiğini ifade etti.


Burada bekleyen suyun açık havuzlara alındığını ve biyolojik arıtmanın yapıldığı...