18 / 04 / 2024

Atıknakit Geri Dönüşüm iletişim

Atıknakit Geri Dönüşüm iletişim

Atıknakit Geri Dönüşüm Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Ömer Faruk Akdağ ve Furkan Esad Köroğlu ortaklığında kuruldu. 

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Atık geri dönüşümünü kapsayan yıkım yönetmeliği yolda!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde atıkların geri dönüşümünü de içeren yıkım yönetmeliğini hazırlıyor. Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entosektör Organik Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Jamıl ve Pıerre Robert  Roger Romaın ortaklığında kuruldu. 

Z Geri Dönüşüm Yedek Parça ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Geri Dönüşüm Yedek Parça ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tutar, İsmail Tutar ve Zehni Tutar ortaklığında kuruldu... 

HD Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HD Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kaya tarafından kuruldu...

Hursan Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Hursan Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Ayes Metal Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Ayes Metal Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aktürk tarafından kuruldu.

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Tuskaya tarafından kuruldu.

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!    

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi Başakşehir'de 8 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

MNS İstanbul Lojistik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MNS İstanbul Lojistik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Atıknakit Geri Dönüşüm iletişim Haberi

Atıknakit Geri Dönüşüm iletişim

Atıknakit Geri Dönüşüm Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Ömer Faruk Akdağ ve Furkan Esad Köroğlu ortaklığında kuruldu. 

Atıknakit Geri Dönüşüm Limited Şirketi konusu:
1-Ambalaj atıkları da dahil olmak üzere her türlü atığın biriktirilmesi, toplanması, taşınması, ayrıştırılması, tekrarkullanımı, geri dönüşümü, geri kazanılması, bertarafı ile iştigal etmek ve bu amaçla tesisler kurmak, işletmek Tehlikeli atıkların bertarafı ile iştigal etmek, bu amaçla tesisler kurmak, işletmek Kompost tesisleri kurmak, işletmek Her türlü atığın satış, pazarlama, ithalat ve ihracat ve dahili ticareti ile iştigal etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Atıknakit Geri Dönüşüm Limited Şirketi adres: Yavuz Selim Mahallesi 1097.Sk. No: 3/4...