26 / 04 / 2024

Atilla Menevşe

Atilla Menevşe

Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, önümüzdeki süreçte bölgede yer alan kentlerle işbirliği yaparak Çukurova turizminin geliştirilebilmesine yönelik kısa ve uzun vadede önemli adımlar atacaklarını söyledi...

Ekonomist Atilla Yeşilada uyardı! Dolar o tarihte fırlayacak, hazır olun!

Ekonomist Atilla Yeşilada dolar ile ilgili, ''dolar fırlayacak, hazır olun'' uyarısında bulunarak doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı. Peki dolar ne zaman yükselecek?

Doları olanlara soğuk duş! Ünlü ekonomistler resmen peş peşe açıkladı! Dolar işte bu kadar olacak!

Doları olanlara soğuk duş... Ünlü ekonomistler Selçuk Geçer, Atilla Yeşilada, Remzi Özdemir ve İslam Memiş resmen peş peşe açıkladı! Dolar işte bu kadar olacak...

Davulla zurnayla dolar depremine gidiyoruz! Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada dolarda frenin tutmayacağı tarihi açıkladı

Dolar tekrar yükselişe geçince uzmanlar, öngörülerini aktarmaya başladı. Ekonomist Atilla Yeşilada, doların pik yapacağı tarihi açıkladı. İşte detaylar…

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Atilla Benli: Deprem 'sigortasız olmaz' gerçeğini hatırlattı!

İzmir'deki deprem sonrasında hasar tespit ve destek çalışmalarına başladıklarını anlatan Türkiye Sigorta İcra Kurulu Başkanı Atilla Benli, ''Konut, mühendislik ve tekne branşlarında toplam 83 adet hasar dosyası ulaşmıştır'' dedi.

Atila Menevşe: Kredi paketi inşaat sektörünü canlandıracak!

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe yaptığı açıklamada, inşaat, otomotiv, beyaz eşya, mobilya ve turizm gibi sektörlerde direkt, diğer sektörlerde ise dolaylı olarak canlılık sağlanacağını söyledi.

Atilla Aydıner, Bayrampaşa'da değişim için söz verdi!

Eğitimden sanata bir çok alanda yenilikler yapacağını söyleyen Atilla Aydıner “Hedeflediğim projelerin yüzde 97’sini gerçekleştirdim. AK Parti vadettiği her şeyi yapar. Sahada güzel bir seçim havası var. Bir kesim kararsız bir seçmen olsa da onlarla görüşüp kararlı hâle getiriyoruz” dedi...

İzmir'de Başbakan fotoğrafıyla konut dolandırıcılığı!

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşayan Menevşe Kar, oturduğu eve karşılık yeni yapılacak apartmandan kendisine 2 daire verilme vaadiyle dolandırıldı.

Diyarbakır Kadın Yaşam Merkezi açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Eski Mardin Yolu üzerinde inşa edilen Kadın Yaşam Merkezi’ni açarak hizmete sundu.

Ceylanpınar'a 3 yeni kültür evi inşa edilecek!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla kent yatırımları hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Atilla ilçe merkezine 3 yeni kültür evi inşa edeceklerini açıkladı.

Atilla Ödünç: Bursa'yı güzelleştirmek için yıkmalıyız!

İMSIAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, "Şehri güzelleştirmek istiyorsanız, işe yıkarak başlamak zorundasınız. Çünkü yıllar geçtikçe eldeki stok ihtiyaca cevap veremez bir hale geliyor. " dedi.

Çukurova Havalimanı Adana ve Mersin'i kalkındıracak!

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, inşaatı devam eden Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın Adana ve Mersin'i birçok alanda geliştirip, kalkınma sürecini hızlandıracağını belirtiyor.

Torbalı Sosyal Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Torbalı Belediyesi'nce Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan çok amaçlı düğün salonu ile Sosyal Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı. Törende konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya "Torbalı Belediyesi yatırımlarıyla ilçeyi şahlandırıyor" dedi.

Atilla Menevşe Haberi

Atilla Menevşe

Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, önümüzdeki süreçte bölgede yer alan kentlerle işbirliği yaparak Çukurova turizminin geliştirilebilmesine yönelik kısa ve uzun vadede önemli adımlar atacaklarını söyledi. 


Adana Ticaret Odası (ATO), TÜRSAB ve ADSİAD işbirliğiyle Adana'nın turizm potansiyelinin ortaya konularak kentin bir turizm destinasyonuna dönüşebilmesi yönündeki görüşlerin saptanmasına yönelik olarak 3 Eylül tarihinde Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilen Çalışma Toplantısı'nın Sonuç Bildirgesi'nde, Adana'nın turizm, yatırım, markalaşma ve diğer alanlarda duyulan tanıtım ihtiyacının yanında, kongre turizmini geliştirmeye de katkı sağlayacak olan Adana Tanıtım A.Ş.'nin zaman kaybedilmeksizin hayata geçirilmesi gerektiği vurgulandı. 


Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Dr. Adnan Aslan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, iş...