20 / 04 / 2024

Atilla Uras kızları miras

Atilla Uras kızları miras

Uzun yıllar turizm sektöründe faaliyet gösteren ve müteahhitlik yapan iş insanı Atilla Uras (81), iki kızını mirasından men etti.

Belediye o ilde tam 14 arsa satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Kızlar Mahallesi'nde yer alan 14 adet boş durumdaki arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediyeden dev fırsat: 2 kat imarlı 24 arsa satacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Kızlar Mahallesi'nde yer alan 24 adet arsayı satışa çıkardı. 2 kat imarlı arsanın satış ihalesi 5 Ekim ve 12 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat: 27 arsa satacak! Kaçırmayın!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Kızlar Mahallesi'nde yer alan 27 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 27 Temmuz ve 3 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılacak.

Opel Crossland'in Haziran 2023 zammı resmen ağızları açık bıraktı! Crossland'in güncel Haziran 2023 fiyatları ne kadar?

Opel Crossland'in Haziran 2023 zammı resmen ağızları açık bıraktı! Crossland'in güncel Haziran 2023 fiyatları ne kadar? İşte Crossland 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı!

Apple zammı açıkladı iPhone fiyatları peş peşe güncellendi. Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Şanlıurfa'da 25 adet imarlı arsa satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Kızlar ilçesinde yer alan 24 adet imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları kaç lira? 

Belediye imarlı 11 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Kızlar Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Altının efendisi İslam Memiş'in yeni gram altın tahmini ağızları açık bıraktı! Hemen bu son dakika tahminine bakın!

Altının efendisi İslam Memiş'in yeni gram altın tahmini ağızları açık bıraktı... Hemen bu son dakika açıklamasına bakın...

Çeyiz yapan genç kızlar bu hafta BİM'e koşacak! Evin tüm ihtiyaçlarında dev indirim: Düdüklü tencereden robot süpürgeye bu fırsat kaçmaz!

Türkiye’deki birçok alışveriş severin uğrak yeri olarak bilinen BİM sürekli olarak aktüel kataloglar yayınlamaya devam ediyor. BİM ekonomik fiyata alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar yeni indirimli ürünler kataloğunu yayınladı. İşte haberin detayları…

İş arayanların asgari ücret beklentisi ne kadar? Açıklanan rakam ağızları açık bıraktı!

İnsan kaynakları platformu 24 Saatte İş, Aralık 1 - 15 arasında uygulamaya kaydolan 15 bin 127 adayın verisinden elde ettiği  asgari ücret beklentisini açıkladı. Peki iş arayanların asgari ücret beklentisi ne kadar? Açıklanan rakam ağızları açık bıraktı...

Ea Uras Grup Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ea Uras Grup Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Ataman tarafından kuruldu. 

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

''Çok büyük bir dolar şokuna hazır olun'' diyen Atilla Yeşilada çok sert uyardı

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada  dolarda çok büyük şok yaşanacak diyerek yatırımcıları uyardı...

Atilla Uras kızları miras Haberi

Atilla Uras kızları miras


Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, uzun yıllar turizm sektöründe faaliyet gösteren ve müteahhitlik yapan iş insanı Atilla Uras (81), hastalığı zamanında çok zor günler geçirmiş olmasına rağmen hiçbir zaman yanımda olmadığını iddia ettiği iki kızını da mirasından men etti.


Kızları Victoria Yasemin Uras ve Nilüfer Uras, akıl sağlığı yerinde olmadığı iddiasıyla Atilla Uras’ın vesayet altına alınması için İstanbul 3. Sulh Hukuk Mahkemesi’ne dava açtı.

KAFAM YERİNDE


Adliyeye tekerlekli sandalye ile gelen ve mahkemede ifade veren Atilla Uras konuyla ilgili olarak, “Ben hayatım boyunca kızlarıma ve torunlarıma baktım. Senede onlara 1 milyon dolar para veriyordum. Bodrum’da bir otelim var. 210 milyon liraya mal ettiğim oteli 390 milyon liraya satabileceğim müşteriler buldum. Buradan alacağım paranın miktarını öğrenen kızlarım böyle bir...