24 / 04 / 2024

ATMli duraklar

ATMli duraklar

Baraka halinde bulunan taksi duraklarını kaldırarak yerlerine banka ATM'lerinin de yer aldığı modern duraklann yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, beğenilen bu durakların yaygınlaştırılması için ihale yaptı.

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Bakırköy Kirazlı metro durakları ve istasyonları ve durakların nerelerden geçtiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları bitti.

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın açılıyor! AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? 

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı yarın resmen devreye alınıyor. Peki AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda hangi duraklar var? Metro ile hangi noktalara aktarma yapılabilecek? 

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Yüksek hızlı trenin saat ve durakları değişti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,  yüksek hızlı tren saat ve duraklarında bazı değişiklikler yapıldığını açıkladı. 

Gaziantep'te tramvay durakları genişletildi!

Gaziantep'te Gaziulaş tarafından işletilen tramvaylardaki duraklar büyütüldü ve vagon sayısı arttırıldı. Yapılan çalışmalarla daha konforlu ulaşım imkânı oluşturuldu..

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na yanıt!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Metrosu’nun Kızılay İstasyonu yapımıyla eş zamanlı olarak Güvenpark’taki minibüs duraklarının da yer altına alınması projesine itiraz eden Ankara Mimarlar Odası’na cevap verdi.

Ankara Güvenpark'taki minibüs durakları için yeni proje!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Güvenpark minibüs duraklarının, yer altına yapılacak çok katlı otoparka alınmasıyla ilgili proje hazırlanması konusunda Belediye Meclisinden yetki aldı .

İşte İstanbul'un konut değer haritası!

İstanbul Raylı Sistem ve Metrobüs Hatları Konut Değer Haritası açıklandı. REIDIN; hat üzerindeki durakların çevresinde bulunan konutların satış ve kira değerleri ile birlikte, amortisman süreleri ve yıllık brüt getiri oranlarını ortaya çıkardı.

Ankara Sıhhiye'de başkentray çalışmaları başladı!

Başkentray Projesi kapsamında geçen yaz yıkılan Sıhhiye Demiryolu Köprüsü yerine yapılacak yeni köprü çalışmaları nedeniyle Kızılay yönündeki otobüs duraklarının bulunduğu alanda, (25 Ocak Çarşamba) itibaren geçici süreyle şerit daraltması yapılacak.

Keçiören Metrosu güzergahı!

İlçe trafiğine ve toplu taşıma sistemine büyük kolaylık sağlayacak olan Keçiören Metrosu bugün açıldı. 10 gün ücretsiz hizmet verecek Keçiören Metrosu nerelerden geçiyor? İşte Keçiören Metrosu güzergahı ve durakları..

Türkiye'de 2023'e kadar 3 şehir akıllanacak!

Kamu Teknoloji Platformu’nun başlattığı “akıllı şehirlere dönüşüm hareketi” ile 2023’e kadar Türkiye’den en az 3 akıllı şehir çıkması hedefleniyor. Akıllı duraklar ve akıllı çöp toplama gibi onlarca yeni uygulama hayatımıza girecek.

Nefis Çankaya Evleri’nin yüzde 80'i tamam!

Temiz havası ve eşsiz manzarasıyla Başkent Ankara’nın merkezine en yakın nefes alma duraklarından İmrahor Vadisi cepheli Nefis Çankaya Evleri’nde kaba inşaatın büyük çoğunluğu tamamlanırken, ekip aynı hız ve heyecanla detaylara yoğunlaştı.

ATMli duraklar Haberi

ATMli duraklar


Kayseri Büyükşehir Belediyesi ATM'li modern taksi duraklarını yaygmlaştınyor. Muhtelif yerlerdeki 8 adet ATM'li taksi durağının yapım işi ihale edildi. Baraka halinde bulunan taksi duraklarını kaldırarak yerlerine banka ATM'lerinin de yer aldığı modern duraklann yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, beğenilen bu durakların yaygınlaştırılması için ihale yaptı. 

Yaklaşık maliyeti 835 bin 927 TL olan 8 adet ATM'li taksi durağının yapılması ihalesine 5 firma katıldı. 

İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu: Bayer Mühendislik: 628 bin 491 TL Göker Gözütok Mühendislik: 707 bin 543 TL Gökışığı İnşaat: 799 bin 931 TL Başaran İnşaat: 845 bin TL Sinan İnşaat: 1 milyon 092 bin TL İhale, tekliflerin incelenmesinin ardından sonuçlanacak


Kayseri Anadolu...