28 / 03 / 2024

atso aesob antalya avm

atso aesob antalya avm

Konuksever mahallesindeki AVM projesine Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onay verilmesinin ardından Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) yöneticileri bir araya geldi.

Haziran'da Antalya'da yabancılara 906 konut satıldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Haziran ayında yabancılara yapılan konut satışını değerlendirdi.

Antalya'da sanayicilerin arazi sorunu görüşüldü!

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Tarım arazisi de imara açılamıyor” dedi.

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konut satışa dev kampanya!

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konutta dev kampanya. Faiz oranının 0,98’e düşürülmesi için protokol imzalandı. Bu sayede Antalya’da 5 bin yeni konutun satışının yapılması planlanıyor. 

İmar barışı ATSO'da anlatıldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Atatürk Konferans Salonu’nda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından ‘İmar Barışı’ konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Menderes Türel: Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırıyoruz!

ATSO Ödül Töreni’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırdıklarını söyledi.

Kentsel dönüşüm Antalya için fırsat!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin’e ziyarette bulundu. Temsilciler, inşaat sektrörü hakkında konuştu.

Davut Çetin: Antalya'da konutta aşırı büyümeden kaçınılmalı!

ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya'nın üç önemli sektörü olan tarımda, turizmde ve konut sektöründe aşırı büyümeden kaçınılması gerektiğini belirtti.

Antalya Sobacılar Çarşısı cazibe merkezi haline gelecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sobacılar Çarşısı'ndaki 6 dükkan ve 1 kafetaryayı, bedelsiz olarak Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (AESOB) 10 yıllığına verdi.

Antalya Kemer'de Haziran'da 170 dükkan boşaldı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, göynük, Çamyuva, Tekirova ile birlikte Türkiye’nin en önemli turizm bölgesi Kemer’de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi.

Antalya Kemer'de boş dükkan sayısı arttı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kemer'de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi. Dere, bu yılın ilçedeki son 30 yılın en kötü turizm sezonu olduğunu belirtti.

Antalya Kemer'de esnaflar kiralarla ilgili çalışma bekliyor!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, "Esnafın kiralar konusunda ciddi sıkıntıları var. Kredi talebi yönünde destek verilmeli. Özellikle kiralarla ilgili bir çalışma bekliyorlar." dedi.

Antalya Müzesi'nin alanı genişletiliyor!

ATSO’nun iki ayrı meslek komitesi Antalya Müzesi alanın fiziki yetersiz olduğunu belirterek, Müze’nin yanındaki Meteoroloji ve Karayolları sosyal tesisleri alanının müzeye bırakılmasını istedi.

Antalya'ya yapılan yatırımlar şehrin marka değerini yukarıya taşıyacak!

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Dostlar Grubu'nun her ayın ilk perşembe günü düzenlediği toplantının konuğu oldu.

atso aesob antalya avm Haberi

atso aesob antalya avm

ATSO ve AESOB yönetimleri biraraya gelerek AVM sorununa ortak çözüm arayışı yaptı, sıkıntı masaya yatırıldı


Konuksever mahallesindeki AVM projesine Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onay verilmesinin ardından Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) yöneticileri bir araya geldi. 


GÜÇBİRLİĞİ TAVRI ALINACAK 

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak ve AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok'un başkanlığında gerçekleşen toplantıda, plan tadilatları ile kent merkezine yapılacak AVM yatırımlarına karşı daha güçlü bir tavır alınması konusunda değerlendirmelerde bulunuldu. Budak, AVM'lere karşı olmadıklarını belirterek, "Biz, AVM'lere karşı değiliz. İmar planları tadilatlarıyla kent dokusuna zarar verecek, çarpık ticari yapılaşmaya ve çarpık kentleşmeye karşıyız. İmar planı tadilatları ile konut alanları ticari alanlara dönüştürülüyor. Gerçek anlamı ile bir kent planımız yok, mevcut olan imar planları da tadilatlarla plansızlık...