25 / 04 / 2024

Aura Residence kimin

Aura Residence kimin

Propa İnşaat imzasını taşıyan Aura Residence projesinde kalan son 6 adet 2+1 daire 410 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Sheraton Residence kimin?

2019 yılının Aralık ayında teslimlerin gerçekleşeceği Esenyurt Sheraton Residence projesinde 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkana yer veriliyor. Peki Sheraton Residence kimin?

My Way Deluxe Alsancak kimin?

My Way Deluxe Alsancak projesi 8 katlı ve toplam 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında inşa ediliyor. Peki My Way Deluxe Alsancak kimin?

Kartal IQ Residence kimin?

3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılan Kartal IQ Residence projesi İstanbul Kartal Yakacık bölgesinde inşa ediliyor. Peki Kartal IQ Residence kimin?

Atiye Residence kimin?

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Atiye Residence Kağıthane projesi toplam 108 adet daireden meydana geliyor. Peki Atiye Residence kimin?

Aura Residence Kartal'da 0,99 faiz avantajı! Hemen teslim!

Propa İnşaat imzasını taşıyan Aura Residence projesinde kalan son 6 adet 2+1 daire 410 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Propa Aura Residence Kartal'da son 6 daire için fırsat!

Propa Aura Residence Kartal'da son 6 daire için yüzde 0,99 faiz oranıyla ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim olan Aura Residence Kartal'da 2+1'ler 410 bin liradan başlıyor...

Aura Residence Kartal’da son 6 daire için özel kampanya!

Aura Residence’daki son 6 daire için çok özel bir kampanyaya imza attı. Türk Ekonomi Bankası işbirliği ile gerçekleştirilen kampanyada 2+1 rezidanslar çok uygun ödeme planları ile sahiplerinin oluyor.

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Aura Residence B Blok Kartal'da kuruldu.

Nisa Sac Metal İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Sac Metal İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Of tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de Aura Residence Kartal'da kuruldu.

Green Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yiğit Çelik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da Kartal, Aura Residence, Soğanlık Yeni Mahalle'de kuruldu.

Aşçıoğlu İnşaat kimin?

Selenium Twins, Selenium Panorama, Selenium City, Selenium Country, Selenium Residence gibi projeleri hayata geçiren Aşçıoğlu İnşaat kimin? Aşçıoğlu İnşaat yönetim kurulunda kimler var? İşte yanıtı...

Propa Aura Konutları'nın havadan videosu!

Kartal'da yer alan Propa Aura Residence projesi 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 195 konuttan meydana gelen Propa Aura Evleri 2 blok halinde yükseliyor. Aura Kartal Konutları, Propa İnşaat imzası taşıyor

Aura Kartal Residence'ta satışlar ve teslimler tamamlandı!

Aura Residence, geçen iki yıllık süreç içinde yatırımcısına yüzde 40 prim kazandırdı. Satışları tamamlanan Aura’da lansman fiyatı 120 bin TL olan stüdyo daireler, bugün 170 bin TL’ye; 150 bin TL olan 1+1’ler ise 210 bin TL değerine ulaştı...

Aura Residence kimin Haberi

Aura Residence kimin


İstanbul Kartal'da yer alan Aura Residence projesi Propa İnşaat tarafından inşa edildi. Metro durağının hemen yanında olan Aura Residence projesinde kalan son 6 adet 2+1 daire avantajlarla satılıyor.


Tüm dairelerin deniz manzaralı olduğu Aura Residence Kartal projesinde 0,99 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor. Hemen teslim edilen Aura Residence projesinde fiyatlar 410 bin liradan başlıyor.


195 konuttan meydana gelen Aura Residence Kartal projesi 21 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Aura Residence Kartal satış ofisi ile 0212 347 39 90'ı arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Yüksek yatırım ve kira değerine sahip olan Aura Residence Kartal projesinde fitness, sauna, yüzme havuzu, güvenlik, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Tel: 0212 347 39 90

Web: http://www.propaaura.com/

Gülcihan...