19 / 04 / 2024

Kartal IQ Residence kimin?

Kartal IQ Residence kimin?

Firma: Optimum Yatırım

Proje: Kartal IQ

3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılan Kartal IQ Residence projesi İstanbul Kartal Yakacık bölgesinde inşa ediliyor. Peki Kartal IQ Residence kimin?




110 adet daire ve ticari ünitelerden meydana gelen  Kartal IQ  Residence projesi 3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 


İstanbul Kartal Yakacık bölgesinde yükselen Kartal IQ Optimum Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer verilirken, 1 oda 1 salon daire alanları 67 metrekare ile 73 metrekare arasında, 2 oda 1 salon daire alanları 103 metrekare ile 124 metrekare arasında ve son olarak 3 oda 1 salon daire alanları ise 138 metrekare olarak dizayn ediliyor.


3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılan Optimum Kartal IQ projesinde dairelerin yanı sıra açık ve kapalı yüzme havuzu, sinema odası, hobi odası, aktivite odası, fitness, sauna, hamam, buhar odası, pilates salonu, çocuk oyun odası, kafeterya, kütüphane ve kapalı otopark gibi donatılar bulunuyor. 


Kartal IQ Residence kimin?


21 katlı tek kule şeklinde inşa edilen Kartal IQ Residence projesi Optimum Yatırım imzasıyla hayata geçiriliyor. 3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılan Optimum Kartal IQ projesi Optimum Yatırım imzasına sahip. 


2019 yılı Mart ayında tamamlanacak olan Kartal IQ Residence projesi metro ve E5’e yakın konumda bulunuyor. Proje Kartall Mesa projesinin bitişiğinde yer alıyor. 


Kartall Mesa adres: Cumhuriyet Mh. Mermer Sk. No:16 Kurfalı Yakacık Yanyol 34876 Kartal-İstanbul 


Tel:  (216) 378 3333

Web: http://www.optimumyatirim.com/optimum_iq_kartal-galeri-tr-57.html

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön