29 / 03 / 2024

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi adresi

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi adresi

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Cafer Düzgünoğlu tarafından kuruldu.

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Gökhan Aydoğdu tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Makfen Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makfen Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Akademi Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited, Akba İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi ve Mega Çağrı Mekerzi İletişim ve Servis Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Romos Turizm Bilişim Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Romos Turizm Bilişim Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ender Boz ve Hakan Baykara ortaklığında kuruldu.

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi kuruldu! 

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Bilgener, Aslan Emre, Serhat Kahraman ve Mustafa İlbeyli ortaklığında kuruldu. 

Kaytan Otelcilik Turizm Bilişim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytan Otelcilik Turizm Bilişim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Demirbaş tarafından kuruldu.

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın İrgören tarafından kuruldu.

Chora Turizm Bilişim ve Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Chora Turizm Bilişim ve Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Tekdemir tarafından kuruldu.

Perfekt Dizayn Tasarım İnşaat Turizm Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Perfekt Dizayn Tasarım İnşaat Turizm Bilişim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Nalbantlı tarafından kuruldu. 

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi adresi

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu. 


Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt İçinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenleme. Yerli ve yabancı türistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kuruluş acentelere ortak olmak.


Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Molla Gürani Mahallesi, İbrahim Müteferrika Sokak Gül Apartmanı...