28 / 03 / 2024

Avcı Architects avrasya müzesi

Avcı Architects avrasya müzesi

Avcı Architects tarafından yapılan Avrasya Tüneli Müzesi, son teknoloji anlatım teknikleriyle sergi algısına yenilik getiriyor.

Avrasya İnvestment Group Turkey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya İnvestment Group Turkey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Danışmanlığı Yatırım Limited Şirketi Avcılar’da   100 bin TL sermaye bedeli  ile İdrisCengiz ve Vahıd Tahmouresı tarafından  kuruldu.

Dünyanın en uzun parametrik form tasarımı İstanbul Havalimanı'nda!

İstanbul Havalimanı’ndaki Türk Hava Yolları İç ve Dış Hatlar Özel Yolcu Salonları, Avcı Architects’in yerel çözüm ortaklığında Softroom ile birlikte tasarlandı. 

Al Khobar Mixed Use projesine Architizer Awards’tan ödül!

Avcı Architects tarafından Suudi Arabistan’ın en büyük metropolitan bölgesinin Basra Körfezi kıyısında tasarlanan “Al Khobar Mixed Use” projesi Architizer A+ Awards’ta “Popular Choice” ödülünün kazananı oldu.

Avcı Architects’ten global ölçekli projeler!

Sürdürülebilir mimarlığın Türkiye’deki öncüsü olan Avcı Architects, İstanbul, Londra ve Ljubljana’daki ofislerinde Avrupa’dan Afrika’ya ve Ortadoğu’ya kadar çok geniş bir coğrafyada mimari, iç mimari ve kentsel tasarım projeleri tasarlıyor.

Avcı Architects, MIPIM'de projelerini tanıtıyor!

İş hacminin yüzde 80’i uluslararası projelerden oluşan Avcı Architects, 14-17 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilmekte olan MIPIM 2017 Fuarı’nda yer alıyor.

Avcı Architects, Avrasya Tüneli Müzesi ile sergi algısını değiştiriyor!

Avcı Architects tarafından yapılan Avrasya Tüneli Müzesi, son teknoloji anlatım teknikleriyle sergi algısına yenilik getiriyor.

Avcı Architects, Çubuklu Parsel 28'i tasarladı!

Avcı Architects tarafından tasarlanan karma kullanımlı lüks konut projesi Çubuklu Parsel 28, çevredeki doğal hayatla bütünleşik bir tasarımda kasaba hayatının getirdiği komşuluk ilişkilerini yeniden kurgulamayı hedefliyor.

Avcı Architects, Kongo Kintele Kongre Merkezi'ni tasarladı!

Avcı Architects’in Afrika’da sürdürdüğü iki önemli tasarımından biri olan ve Kongo Cumhuriyeti’nin başkenti Brazzaville’de, Kintele bölgesinde yer alan Kongo Kintele Kongre Merkezi’nin, 2016 yılının Eylül ayı sonlarında hizmete açılması planlanıyor.

Avcı Architects çağdaş tasarım anlayışıyla fark yaratıyor!

Avcı Architects’in INC Research için tasarladığı office fit-out projesi, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilen, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan çağdaş tasarım anlayışıyla fark yaratıyor.

Türkiye’de sürdürülebilir mimarlık için inovasyonda yaptırımlar olmalı!

Ekolojik mimarlığın Türkiye’deki öncü isimlerinden Avcı Architects kurucusu Mimar Selçuk Avcı, mimaride inovasyonun, sürdürülebilir, sosyal ve ekonomik iyileşmeye önemli katkılarda bulunduğunu dile getiriyor.

Sürdürülebilir mimarlık için inovasyonda yaptırımlar olmalı!

Ekolojik mimarlığın Türkiye’deki öncü isimlerinden Avcı Architects kurucusu Mimar Selçuk Avcı, mimaride inovasyonun, sürdürülebilir, sosyal ve ekonomik iyileşmeye önemli katkılarda bulunduğunu dile getiriyor.

Gürşad Arı: Kentsel dönüşüm Avcılar'ı marka yapar!

İnşaat sektöründeki başarılı çalışmalarıyla tanınan Avrasya Mimarlık Mühendislik ve İnşaat'ın sahibi Gürşad Arı; Avcılar'daki imar durumunu anlattı. İşte o söyleşi...

Avcı Architects, Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor!

Mimari ve iç mimari projelerle birlikte sergileme ve sahne tasarımını da içeren geniş bir skalada projeler üreten Avcı Architects, dünyaca ünlü mimari tasarım ve proje geliştirme şirketi Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor.

Avcı Architects avrasya müzesi Haberi

Avcı Architects avrasya müzesi

Sergi tasarımı ve yönetimi Sanja Jurca Avcı küratörlüğünde Avcı Architects tarafından yapılan Avrasya Tüneli Müzesi, tünelle eş zamanlı olarak hizmete açıldı. Öncü nitelikteki tasarım yaklaşımıyla fark yaratan Avrasya Tüneli Müzesi’nde, Boğaziçi’ni suyun altından kat eden ve insan yaratıcılığı ve çabasının ürünü olan tünelin hikayesi ve baş döndüren inşaat süreci, son teknoloji anlatım teknikleriyle kullanıcılarıyla buluşuyor…


Sahne ve sergi tasarımında edindiği deneyimleri bir araya getirerek benzersiz tasarımlar yaratan Mimar Sanja Jurca Avcı’nın küratörlüğünü üstlendiği ve Avcı Architects’in tasarladığı en çağdaş dijital tekniklere sahip Avrasya Tüneli Müzesi’nin açılışı, mega proje Avrasya Tüneli’yle eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Etkileşimli dokunmatik yüzeyler ile sanal gerçeklik gözlükleri aracılığıyla kurgulanan, ziyaretçiyi içine çekecek, tümüyle sürükleyici ‘surround vision’ projeksiyon ortamında, yaratıcı anlatım tekniklerinin kullanıldığı müzede, sergi algısına yeni...