24 / 04 / 2024

Avcılar belediyesi satılık arsa ihalesi

Avcılar belediyesi satılık arsa ihalesi

Avcılar Belediyesi, Cihangir Mahallesi'ndeki 3 bin 195 metrekare büyüklüğündeki arsayı satıyor. İhale 27 Nisan'da düzenlenecek..

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Avcılar Belediyesi’nde kentsel dönüşüm fırsatçılığı mı yapıldı?

Avcılar AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul Avcılar Belediyesi’nin ‘artık parsel’ şeklinde isimlendirilen arsaların vatandaşa fahiş fiyatlarla geri satıldığını iddia etti...

Eyüpsultan Belediyesi borçlarına karşılık belediye binasını devretti!

Eyüpsultan Belediyesi vadesi geçmiş vergi borçlarına karşılık tescilli eski belediye binasını hazineye devretti. Belediyenin 14 milyon 938 bin TL'lik vergi borcu silindi.

Belediye taşınmazlarından borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı TBMM'de!

2010-2021 yılları arasında belediyelere ait taşınmazlardan borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Üsküdar Belediyesi vergi borçlarına karşılık arazilerini devir mi etti?

Üsküdar Belediyesi'nin gelecek dönemlerde oluşacak vergi borçlarına karşılık Çengelköy ve Bulgurlu’daki iki arazisini Maliye Hazinesi’ne devrettiği iddia edildi. 

Esenler Belediyesi’nin borçlarına karşılık daire verme kararına CHP’den tepki!

Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan prim ve vergi borçlarına karşılık olarak Ömür İstanbul projesinde kendisine ait çok sayıda konutu vermeyi planlayan Esenler Belediyesi'ne CHP'den tepki geldi.

Buca'da hazine arazisindeki yapıya satılık tabelası asmışlar!

İzmir'de ormanlık alanda inşa edilen kaçak yapıların tespiti için havadan görüntüleme yapılıyordu ve o sırada Hazine arazisine inşa edilen bir yapıya "satılık" ilanı asıldığı saptandı...

Avcılar belediyesi satılık arsa ihalesi Haberi

Avcılar belediyesi satılık arsa ihalesi

Avcılar Belediye Başkanlığı, Cihangir Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Muhammen bedeli 7.9 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 27 Nisan'da yapılacak.


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR

Avcılar Belediye Başkanlığından:


İHALENİN KONUSU: 

1 - Aşağıda Tapu kaydı ve nitelikleri belirtilen Avcılar Cihangir Mahallesi 243 DO IIIa pafta 104 ada 3 parsel sayılı 3.195,54 m2 alanlı Belediyemiz malı taşınmaz 28.08.2008 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Avcılar Uygulama İmar Planında T+H (Ticaret + Hizmet) sahasında kalmakta olup, (Açık-Kapalı Spor alanları terkin edilmeden uygulama yapılamaz) taşınmaz 7.988.850,00TL muhammen bedelle, (Bu satış ve terkinde doğacak tapu harç, vakfiye vb. giderleri alıcısına ait olmak koşulu ile) 2886 sayılı ihale yasası uyarınca ve şartnamesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile ihale yoluyla Avcılar Belediye Encümenince yapılacak ihale ile satılacaktır.


2 - SATILACAK TAŞINMAZ MALIN

İşin...