18 / 04 / 2024

Avcılar Park Evleri konut fiyatları

Avcılar Park Evleri konut fiyatları

Avcılar Park nerede? Toya Yapı ve Gül İnşaat'ın ortak olarak hayata geçirdiği Avcılar Park Evleri Reşitpaşa Cad. No: 138 Avcılar / İstanbul adresinde yer alıyor...

Avcılar Park nerede?

Avcılar Park nerede? Gül Proje ile Toya Yapı ortaklığının projesi Avcılar Park Evleri İstanbul'da Reşitpaşa Cad. No: 138 Avcılar / İstanbul adresinde yer alıyor...

Avcılar Ispartakule Evleri ödeme planı!

Kura için son başvuru tarihinin en geç 28 Eylül 2015 olarak belirlendiği projede toplam 152 adet daire yer alıyor. Avcılar Ispartakule Evleri ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Emlak Konut Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Avcılar Ispartakule Evleri kura çekiliş sonuçları!

Emlak konut imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Avcılar'da hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.Peki Avcılar Ispartakule Evleri kura çekiliş sonuçları ne zaman?

Avcılar Ispartakule Evleri satış fiyatları!

Satışların kurayla ve TÜFE’li satış yöntemiyle gerçekleşeceği proje Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından hayata geçiriliyor. Avcılar Ispartakule Evleri satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.

Avcılar Ispartakule Evleri satış ofisi iletişim!

Emlak Konut GYO ve TOKİ imzasıyla hayata geçirilen Avcılar Ispartakule Evleri toplam 1.849 adet konuttan meydana geliyor. Avcılar Ispartakule Evleri satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 579 15 15.

Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri!

Kuralarının 12 Temmuz 2015 tarihinde çekileceği projede başvuru bedeli alt gelir grubu için 1.000 TL olarak belirlendi. Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri kapsamında 240 aya kadar vadelendiriliyor.

Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları!

Toplam 448 bin 726 metrekarede yükselen projede ödemelerine göre 240 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları için son gün yarın olarak belirlendi.

Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Kurayla satışa sunulan Ispartakule Evleri Emlak Konut GYO imzası taşıyor. Projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Avcılar Ispartakule Evleri kura başvuru ücreti!

Toplam 1.500 konutun kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede başvurular devam ediyor. Peki Avcılar ıspartakule Evleri kura başvuru ücreti ne kadar?

Avcılar Ispartakule Evleri fiyatları ne kadar?

Kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan Ispartakule Evleri başvuruları Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla yapılabiliyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri fiyatları ne kadar?

Avcılar Ispartakule Evleri kura çekiliş tarihi!

Toplam 1.849 konut ve 33 ticari üniteden oluşan Ispartakule Evleri başvuruları devam ediyor. Kurayla satışa sunulan projede fiyatlar 248 bin TL'den başlıyor. İşte Avcılar Ispartakule Evleri kura çekiliş tarihi...

Avcılar Ispartakule Evleri son başvuru günü!

Toplam 1.500 dairenin kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'nde başvurular devam ediyor. Projede 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Avcılar Ispartakule Evleri son başvuru günü...

Avcılar Ispartakule Evleri teslimleri ne zaman?

Ödemelerine göre 240 aya kadar taksit sağlayan projede 1.849 adet daire yer alıyor. Projede 1.500 adet daire satışa çıkarılıyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri teslimleri ne zaman?

Avcılar Park Evleri konut fiyatları Haberi

Avcılar Park Evleri konut fiyatları


İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar ilçesinde yükselen Avcılar Park Evleri Toya Yapı ve Gül İnşaat işbirliğiyle inşa edildi. Avcılar Park nerede sorusundan önce Avcılar Park Evleri hakkında bilgi verelim.


Avcılar Park Evleri satılık daire tipleri olarak 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleksler bulunuyor. Avcılar Park Evleri satış ofisi ile 0212 590 69 69 numaralı telefonu arayarak görüşme yapabilrisiniz.


Avcılar Park Evleri 39 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirildi. Avcılar Park Evleri'nda konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Avcılar Park Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor.


Avcılar Park Evleri konut fiyatları 440 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Avcılar Park Evleri'nde fitness center, sauna, buhar banyosu, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer...