28 / 03 / 2024

Avcılar sosyal tesisleri nerede

Avcılar sosyal tesisleri nerede

Avcılar Belediye Başkanlığı; Avcılar'daki sosyal tesislerin yapım onarım ve yenileme işini 1 Ekim 2014 tarihinde saat 09:30 'da ihaleye çıkarıyor. Yapım 166 günde tamamlanacak...

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Avcılar Tahtakale Mahallesi'nin imar sorunu çözüldü!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İstanbul Avcılar'daki Tahtakale Mahallesi'nin imar probleminin çözüme kavuştuğunu duyurdu.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik öğrenci yurdu! İhalesi bugün!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik yurt müjdesi!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

Murat Kurum'dan Avcılar'a özel sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah 1 Nisan sabahı Avcılar'a özel sosyal konut projesini de yapacağız. Avcılar'a hayırlı olsun" diye konuştu.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı.

Handan Toprak Benli: Avcılar'a 100 yıllık imar planı yaptık!

İstanbul ve Marmara Bölgesi’nin tek kadın belediye başkanı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli sosyal demokrat belediyecilik adına önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi.

Avcılar Belediyesi'nden 8 yıllığına kiralık bina!

Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Ambarlı Mahallesi'nde bulunan sosyal hizmet binasını 8 yıl süreyle kiraya verecektir. Sosyal hizmet binasının aylık kirası 35 bin TL olarak belirlendi. 

3S Firuze Konakları Avcılar konak fiyatları!

3S Firuze Konakları Avcılar konak fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. 40 bin 853 metrekare arsa alanına sahip 3S Firuze Konakları projesinde zengin sosyal olanaklara yer veriliyor...

Küçükçekmece Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı açıldı!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Küçükçekmece Belediyesi, Atakent Mahallesi Selçuklu Caddesi üzerinde inşa ettiği ‘Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı’nı Küçükçekmeceli vatandaşların hizmetine açtı.

Belgradkapı Sosyal Tesisleri açıldı!

Zeytinburnu Belgradkapı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı. İlçedeki vatandaşların temiz, sağlıklı ve uygun fiyata yemek yiyebileceği sosyal tesisler haftanın yedi günü açık olacak.

Başakşehir Şelale Park Sosyal Tesisleri açıldı!

Şelale Park Sosyal Tesisleri, Başakşehir Belediyesi tarafından hizmete sunuldu. Park alanından, otoparkına, spor alanından kafe ve restoran bölümüne kadar bir çok imkanıyla vatandaşların faydalanabileceği tesis, 1000 metrekarelik bir alanda kuruldu.

Avcılar sosyal tesisleri nerede Haberi

Avcılar sosyal tesisleri nerede


Avcılar Belediye Başkanlığı; Avcılar'daki sosyal tesislerin yapım onarım ve yenileme işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi, 1 Ekim'de saat 09:30'da yapılacak. 


 İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak.


 İşin süresi : Yer tesliminden itibaren 166 takvim günü...



İHALE İLANI: 

2014/105764 İKN. AVCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 632635


BİNA İŞİ YAPTIRILACAKTIR


AVCILAR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ


SOSYAL TESİSLERİN YAPIM ONARIM VE YENİLEME YAPILMASI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/105764


1-İdarenin


a) Adresi Marmara Caddesi 1/2 34310 Merkez Mahallesi AVCILAR/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası2126956223-2126956227


c) Elektronik Posta Adresi [email protected]


ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin


a) Niteliği, türü ve...