19 / 04 / 2024

Avlu Kurtköy son durum 2015

Avlu Kurtköy son durum 2015

Satış sürecinin devam ettiği Avlu Kurtköy projesinde 132 tane daire ve 1 tane ticari birim bulunuyor. Projede daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. İşte Avlu Kurtköy telefon numarası...

Nest Kurtköy'de son konutlar! Ocak 2024'te teslim!

Nest Kurtköy projesinde yer alan son konutların satış süreci devam ediyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin teslimlerinin 2024 yılının Ocak ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Avlu Kurtköy'de 459 bin TL'ye son 3+1! Anahtar teslim!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de yer alan Avlu projesindeki son 3+1 daire 459 bin TL'den satılıyor.

Lensistanbul: Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi!

"Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi" sloganı ile tanıtılan ve satışların devam ettiği Lensistanbul'da son fırsatlar. Projede vade farksız 48 ay taksit imkanı sunuluyor...

Park Planet Kurtköy teslim tarihi!

4 blokta 240 konuttan meydana gelen Park Planet Pendik projesinde daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Park Planet Kurtköy teslim tarihi 2017 yılının son ayları olarak belirtiliyor.

Kurtköy Lens İstanbul son konut fiyatları!

Beş blok olarak Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul projesi İstanbul Kurtköy'de yükseliyor. Projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

360 Kurtköy son fiyat listesi!

360 Kurtköy projesinde 2,5+1'den 5,5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. 360 Kurtköy Evleri İstanbul Kurtköy'de 320 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

Kurtköy konut fiyatları 2016 son durum!

Markalı konut yoğunluğuyla da dikkat çekmeye devam eden Pendik Kurtköy'ün 2018'de hizmete açılacak olan Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Üsküdar-Sabiha Gökçen metroları ile daha da değer kazanması bekleniyor. İşte Kurtköy konut fiyatları 2016 son durum...

Kurtköy'de ilgi büyük konut tiplerine kayıyor!

Sürekli olarak kapasitesini genişleten Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yanı sıra son dönemde birbiri ardına açılan üniversiteler, iş ve alışveriş merkezleri, oteller ile yatırımına başlanan Kurtköy’de günlük olarak bulunan kişi sayısı hızla artış gösteriyor.

Trend Kurtköy'de son fırsat daireler satışta!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Trend Kurtköy'de arsa sahibi olan İsmailoğlu Gayrimenkul, kendine ait 450 dairenin kalan son fırsat dairelerini satışa çıkardı. Projede bulunan 10 ana yapı birbirinin manzarasını kesmeyen T şeklinde tasarlandı.

Trend Kurtköy'de son fırsat daireleri satışa çıktı!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Trend Kurtköy'de arsa sahibi olan İsmailoğlu Gayrimenkul, kendine ait 450 dairenin kalan son fırsat dairelerini satışa açtı. Trend Kurtköy toplamda 1,436 daireden oluşuyor.

Yok böyle indirim! Avlu Kurtköy'de 285 bin TL'ye 2+1!

Avlu Kuryköy'de hafasonuna özel 2 oda 1 salon daireler 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje Erguvan İnşaat ile Demirbaş Yapı tarafından inşa ediliyor.

Avlu Kurtköy Evleri'nde örnek daire ziyaretine yüzde 5 indirim devam ediyor!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşan Avlu Kurtköy Evleri'nde örnek daire ziyaretlerine yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor.

Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i satıldı!

Erguvan inşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Kurtköy'de yapımına başlanacak Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i bir aylık dönemde tamamlandı. Projede 132 adet konut yer alıyor.

Avlu Kurtköy son durum 2015 Haberi

Avlu Kurtköy son durum 2015

Avlu Kurtköy telefon numarası bilgisini vermeden önce kısaca proje detaylarından bahsedelim. Proje tek blok olarak inşa ediliyor.


Erguvan İnşaat ile Demirbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Avlu Kurtköy projesi Pendik - Kurtköy'de yükseliyor. Proje tek blok olarak dizayn edildi.


Avlu Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projedeki daireler 189 bin TL'den satışa sunuluyor.


Örnek daire ziyaretlerinde yüzde 5 indirim yapılan Avlu Kurtköy projesinde 132 adet daire ve 1 adet ticari birim bulunuyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Avlu Kurtköy nerede?

Adres: Yenişehir Mah. Millet Cad. No:22 Kurtköy / Pendik


Avlu Kurtköy telefon numarası

Telefon: 444 5 374

Web Adresi: http://www.avlukurtkoy.com/

Esra Nur...