25 / 04 / 2024

AVM ciro endeksi 2020

AVM ciro endeksi 2020

Cadde mağazalarında yüzde 81 ve üzerinde ciro elde eden firmaların oranının temmuzda yüzde 29’dan yüzde 55’e ulaştığını söyleyen Sinan Öncel, “Caddelerdeki kadar hızlı olmamakla birlikte AVM’lerdeki mağazaların cirolarında da iyileşme var'' diye konuştu.

AVM cirolarında eylül ayı umudu!

AVM’lerin eylül ayı itibarıyla eski kalabalık günlerine döneceğini söyleyen Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hüseyin Altaş, önemli açıklamalarda bulundu...

AVM’lerde 'ciro artışı' polemiği!

AVM ve perakendeciler, koronavirüsün yaralarını sarmak için çalışmalara başladı. AVM yatırımcıları, tüm gelişmelere rağmen perakendecilerin satışlarda pandemi öncesinin yüzde 60’ına ulaştığını iddia ediyor.

AVM cirolarını artırmak için BMD'den yeni hamle!

Salgın nedeniyle kapanan ve 1 Haziran tarihinde yeniden kapılarını açan AVM’lerde aradan geçen iki haftada istenen ziyaretçi sayısına henüz gelinemedi. Ancak Birleşmiş Markalar Derneği bu kapsamda bir dizi önlem alıyor.

AVM'lerde pandemi öncesi ciro için temmuz ayı bekleniyor!

1 Haziran itibari ile AVM’ler, hazır giyim markaları, kafe ve restoranlar, spor salonları hizmete yeniden açıldı. 11 Mayıs tarih itibariyle yüzde 60'ı açılan AVM’lerde cironun yükselmesi için temmuz ayı bekleniyor.

İnşaat ciro endeksi Aralık'ta yüzde 85 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 2023 yılı Aralık ayı ciro endekslerine göre inşaat ciro endeksi Aralık'ta yüzde 85 arttı.

TÜİK açıkladı: İnşaat ciro endeksi yüzde 98,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, Ekim ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 65,3 arttı.

Toplam ciro endeksi Eylül ayında yüzde 64,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, Eylül ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 64,1 artış gösterdi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

TÜİK açıkladı: İnşaat sektörü ciro endeksi, Mayıs'ta yüzde 102,8 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mayıs ayına ilişkin merakla beklenen ciro endekslerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre, inşaat sektörü ciro endeksi, Mayıs'ta yüzde 102,8 arttı...

Toplam ciro endeksi Ekim'de yüzde 124,8 yükseldi! İşte sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörlerindeki o rakamlar...

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, ekim ayında, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 124,8 arttı. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörü ciro endeksi, Şubat'ta 55,2 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, inşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi, Şubat 2022'de yıllık bazda yüzde 55,2 artış gösterdi.

İnşaat sektörü ciro endeksi Kasım'da 52,9 arttı!

Merakla beklenen rakamlara göre, inşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi, Kasım 2021'de geçen senenin aynı ayına göre yüzde 52,9 arttı.

İnşaat sektörü ciro endeksi Ekim'de yüzde 37,6 arttı!

Merakla beklenen rakamlara göre, inşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi, Ekim 2021'de geçen senenin aynı ayına göre yüzde 37,6 arttı.

İnşaat ciro endeksi yüzde 35,9 arttı!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ciro endeksi, Eylül'de yüzde 35,9 arttı.

İnşaat ciro endeksi yüzde 36,8 arttı!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplamında ciro endeksi, Ağustos'ta yüzde 48,1 arttı.

AVM Perakende Ciro Endeksi Temmuz ayında yüzde 80,5 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, AVM Perakende Ciro Endeksi, Temmuz ayında, geçen senenin aynı ayına göre yüzde 80,5 arttı!

AVM perakende ciro endeksi yüzde 101,3 arttı!

AVM perakende ciro endeksi, Haziran ayında geçen yılın aynı dönemine göre; yüzde 101,3 artarak, 457 puana çıktı.

İnşaat sektörü ciro endeksi Haziran'da yüzde 29,7 arttı!

İnşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi Haziran ayında artış yaşadı. Buna göre inşaat sektörü 29,7 yükseldi.

AVM ciro endeksi 2020 Haberi

AVM ciro endeksi 2020

Türkiye’nin önde gelen markalarını çatısı altında bulunduran Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), üyeleri arasında yaptığı anket çalışmaları ile perakende sektörünün nabzını tutuyor.  BMD’nin temmuz ayı anket sonuçlarında cadde mağazalarının cirolarında hazirana göre hızlı bir artış yaşanırken, AVM mağazalarının ciroları da toparlanıyor. Haziranda BMD üyelerinin yüzde 29’u cadde mağazalarında yüzde 81 ve üzeri ciro elde edebilirken bu oran temmuzda yüzde 55’e ulaştı. AVM mağazalarında yüzde 81’in üzerinde ciro elde eden BMD üyelerinin oranı ise yüzde 7’den yüzde 38’e çıktı. 

BMD Başkanı Sinan Öncel, temmuz ayı anketini dernek çatısı altında yer alan 416 markadan 300’ünü bünyesini kapsayan 53’ü hazır giyim, 24’ü ayakkabı olmak üzere toplam 115 üye firmanın katılımı ile yaptıklarını açıkladı. Markaların özellikle cadde mağazalarının cirolarında temmuz ayında bayram ve tatilin de etkisi ile...