26 / 04 / 2024

Avrasya Gayrimenkul söz sahibi personeli

Avrasya Gayrimenkul söz sahibi personeli

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfromu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı.

Çin, gayrimenkul sektöründe borç temerrütlerinin artmasını engelleme sözü verdi!

Çin, borç krizindeki gayrimenkul şirketi geliştiricilerinin borç temerrütlerinin artmasını önleme sözü verdi. Çin'in "Müteahhitlerin temerrüde düşmelerini güçlü bir şekilde engelleyeceğini" söyledi.

Çanakkale, gayrimenkulde adından söz ettiriyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'yle adından söz ettiren Çanakkale son zamanlarda gayrimenkul yatırımlarında da en çok ilgi çeken iller arasında yer aldı...

Sinan Özener: İstanbul'da ciddi bir tsunami riski söz konusu!

Prof. Dr. Sinan Özeneri İTÜ Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen deprem konferansında, “İstanbul’da ciddi bir tsunami riski söz konusu. Tsunami dalgaları 2.5 metreyi bulabilir”açıklamasını yaptı…

Sinpaş, 45 yıldır yenilikçi projeleriyle adından söz ettiriyor!

Gayrimenkul sektöründe 45 senedir yenilikçi projeleriyle adından söz ettiren Sinpaş, 2020'ye çeyrek kala ilk günkü azim ve tutkuyla çalışmalarına devam ettiklerini çektikleri reklam filmiyle duyurdu.

Sözüer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Murat Sözüer tarafından kuruldu. 

Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Piyalepaşa Camii'nin Polat Gayrimenkul tarafından restore edileceğini açıklamıştı. Peki Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

AHK Gayrimenkul gözünü İstanbul'a dikti!

Ankara'da oldukça tanınan ve adından söz ettiren A.H.K. Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı, "Garantili Arsa Yatırım Projeleri" ile artık İstanbul piyasasına girmeye hazırlanıyor.

Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Servet Gayrimenkul Beylikdüzü projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

Emlak Konut GYO yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2016 yılı yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınlandı. Liste aşağıdaki haberimizde yer alıyor.

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı!

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı. Açtığı franchise ofisleriyle hızlı büyümesini sürdüren Emlak İstasyonu franchise zinciri, yeni ofis açılışını yaptı.

Avrasya Gayrimenkul Fuarı 23 Haziran'da!

Avrasya Gayrimenkul, Proje Geliştirme ve Yatırım Fuarı, 23-26 Haziran 2016 tarihlerinde yüzlerce katılımcısını ve Orta Doğu, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerden on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi'nde ağırlayacak.

Alper Işıkal: Türk yatırımcı Avrasya’da yalnız değil!

Avrasya ve Orta Avrupa’da 20’ye yakın ofisi bulunan Grata International Hukuk Birliği’nin Türkiye temsilcisi Işıkal Hukuk Bürosu’nun sahibi Alper Işıkal, bu önemli işbirliği ile Türk yatırımcının Avrasya’da yalnız olmadığını söyledi.

Doğuş GYO yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınlandı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda söz sahibi olan personel listesini bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. Liste aşağıda yer alıyor.

Avrasya Gayrimenkul söz sahibi personeli Haberi

Avrasya Gayrimenkul söz sahibi personeli

Avrasya Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Adı Soyadı Görevi Mesleği


Can DİŞLİ Genel Müdür