28 / 03 / 2024

Avrasya GYO metro turizm

Avrasya GYO metro turizm

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Ticaret A.Ş. ile devralma yoluyla birleşme hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO, Metro Hotel Apartments projesini durdurdu!

Avrasya GYO, başvuru sürecinin uzaması ve başvuru sürecindeki piyasa koşullarındaki değişiklik sebebiyle SPK'ya yapılan sermaye artırım talebinin geri çekilmesine ve Metro Hotel Apartments Projesinin durdurulmasına karar verildi

Avrasya GYO Metrocity'deki gayrimenkulünü aylık 12.7 bin TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Şişli Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci kattaki 187 numaralı bağımsız bölümün mevcut kiracısı olan Metro Portföy Yönetimi A.Ş. ile yapılan kira sözleşmesi 14 Ağustos'tan başlayarak 1 yıl uzatıldı; aylık 12 bin 711 TL + KDV bedelle kiraya verildi. 

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 2,65 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,71-1,75 TL fiyat aralığından 1 milyon 29 bin 842 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 2,65 oldu.

Avrasya GYO Ankara'da 2.5 milyon TL'ye bina alacak!

Avrasya GYO, Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding'in Ankara'da bulunan binasını 2 milyon 575 bin TL'ye satın aldı.

Avrasya GYO Metrocity A Blok 17. katı kiraya Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye kiraladı!

Avrasya GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul ili Şişli İlçesi Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta yer alan 187 numaralı bağımsız bölüm Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye aylık 12.711+ KDV bedelle kiralandı.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 2,30 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,05-2,10 TL fiyat aralığından 1 milyon 405 bin 917 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 2,30 oldu.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments değerleme raporu!

Avrasya GYO, Edirne İli, Merkez ilçesi,Kirişhane Mahallesi 2261 ada 16 parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan ''Metro Hotel Apartments'' projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Avrasya GYO çıkarılmış sermayesini 223.2 milyon TL'ye artırdı!

Avrasya GYO, ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanılmak üzere 111 milyon 600 bin TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 223 milyon 200 bin TL'ye yükseltilmesine karar verdi. 

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO'nun Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO, ''Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin ''Boen İnşaat ve Buryap İnşaat İş Ortaklığı '' ile yüklenici ön sözleşmesi imzaladı. 

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 1,83 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,13-2,14 TL fiyat aralığından 3 milyon 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 1,83 oldu.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 3,00 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,22 TL fiyattan 997 bin 607 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 3,00 oldu.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 2,67 oldu!     

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,12-2,26 TL fiyat aralığından 9 milyon 599 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 2,67 oldu.

Avrasya GYO metro turizm Haberi

Avrasya GYO metro turizm

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Ticaret A.Ş. ile devralma yoluyla birleşme hakkında açıklama yaptı.


Açıklama:

12/05/2015 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan karar gereğince birleşme işleminden...