19 / 04 / 2024

avro bu hafta ne kazandırdı

avro bu hafta ne kazandırdı

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 6,57 değer kaybetti, altının gram satış fiyatı yüzde 3,89, dolar/TL yüzde 5,21, avro/TL yüzde 3,95 değer kazandı.

Gümüş, platin, paladyum ve demir... Bu hafta hangi değerli madenler kazandırdı?

Milyonlarca yatırımcı altından sonra değerli emtia aracı olan gümüşe yapıyor. Öte yandan yatırımcılar, platin, paladyum ve demirin fiyatlarını da yakından takip ediyor. Bu hafta gümüş rekor seviyelere ulaşırken, platin paladyum ve demir ne kadar kazandırdı? İşte ayrıntılar...

Altın, dolar ve euro... Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Milyonlarca yatırımcı, altın ve döviz kurlarını yakından takip ediyor. Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren takip edilirken bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı? sorusunun cevabı araştırılıyor...

Asgari ücrete vergi muafiyeti bu hafta Mecliste görüşülecek!

Yeni haftada çalışanların gözü ücretlere ilişkin yapılacak düzenlemelerde olacak. Asgari ücrette vergi muafiyetine ilişkin kanun teklifinin görüşmelerine bu hafta başlanacak.

İcra İflas Kanunu teklifi bu hafta Meclis Genel Kurulu’nda görüşülecek!

İcra İflas Kanunu teklifi bu hafta Meclis Genel Kurulu’nda değerlendirilecek. Peki teklifte neler düzenlendi? İşte ayrıntılar...

Milyonlar dikkat! Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan tedbirler devam ediyor. Vaka sayısında düşüş görülmesinin ardından kısıtlamaların kalkacağı tarihi araştırmaya başlayan vatandaşlar, bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olup olmayacağını merak ediyor...

Nef Ormantepe bu hafta sonu satışta! 279 bin TL'ye!

Nef imzası ile hayata geçirilen Nef Çekmeköy projesinin 2. etabı Nef Ormantepe bu hafta sonu satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor....

Çanakkale Köprüsü’nün ihale süreci bu hafta başlıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çanakkale Köprüsü projesiyle ile ilgili ihaleyi bu hafta başlatacaklarına değinerek, 2017 yılı Ocak ayı ortalarında teklifleri alacaklarını ve köprüyü yapacaklarını bildirdi.

Torba Yasa bu hafta yasalaşacak!

Çok sayıda müjdeyi içeren torba tasarı bu hafta yasalaşacak. Yapı ruhsatı ve yapı kullanma izni bulunmayan yapılara, dönüşüme girme koşuluyla elektrik, su ve gaz bağlanacak.

Dap İstmarina'da bu hafta sonu barbekü partisi veriliyor!

Dap İstmarina'da bu hafta sonu barbekü partisi veriliyor. Fiyatların 400 bin TL'den başladığı projede 1.423 adet daire ve 100 adet bağımsız ünite yer alıyor.

Emlak Konut Nevşehir ve Denizli ihaleleri bu hafta yapılacak!

Emlak Konut GYO'nun bu hafta içinde iki ihalesi var. Birinci ihale Nevşehir Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ikinci ihale ise Denizli Merkezefendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi.

Konut kredi faiz oranları bu hafta ikinci kez güncellendi!

Konut kredisinde en düşük faiz oranını veren DD Mortgage faizleri yükseltti. Pazartesi ve Salı güncellemesiyle bu hafta ikinci kez güncellenen oranlarda en düşük faiz 0,96'dan başlıyor.

Mirage Marina Bodrum bu hafta satışta! Metrekaresi 7 bin TL'ye!

Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 7 bin TL ile 9 bin TL arasında değiştiği Mirage Marina Bodrum projesinde satışlar bu hafta başlayacak. Proje 1 yıl sonra teslim edilecek.

5. Levent Alibeyköy'de satışlar bu hafta başlıyor!

4 bin 188 konuttan meydana gelecek 5. Levent projesinde satışlar bu hafta başlayacak. Alibeyköy'deki Finanskent 2 arazisindeki 5. Levent projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alacak.

avro bu hafta ne kazandırdı Haberi

avro bu hafta ne kazandırdı

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 6,57 değer kaybetti, altının gram satış fiyatı yüzde 3,89, dolar/TL yüzde 5,21, avro/TL yüzde 3,95 değer kazandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; BIST 100 endeksi, en düşük 1.095,72, en yüksek 1.183,61 puanı gördükten sonra haftayı önceki hafta kapanışına göre yüzde 6,57 azalarak 1.112,37 puandan tamamladı.

Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 3,89 kazanımla 507,20 liraya, Cumhuriyet altınının satış fiyatı da yüzde 3,86 artışla 3.362,00 liraya yükseldi. Geçen hafta 808,00 lira olan çeyrek altının satış fiyatı ise 821,00 liraya çıktı.

Bu hafta ABD doları yüzde 5,21 değer kazanarak 8,3790 liraya, avro da yüzde 3,95 artarak 9,7920 liraya yükseldi.

Yatırım fonları bu hafta yüzde 0,37, bireysel emeklilik...