28 / 03 / 2024

Gümüş, platin, paladyum ve demir... Bu hafta hangi değerli madenler kazandırdı?

Gümüş, platin, paladyum ve demir... Bu hafta hangi değerli madenler kazandırdı?

Milyonlarca yatırımcı altından sonra değerli emtia aracı olan gümüşe yapıyor. Öte yandan yatırımcılar, platin, paladyum ve demirin fiyatlarını da yakından takip ediyor. Bu hafta gümüş rekor seviyelere ulaşırken, platin paladyum ve demir ne kadar kazandırdı? İşte ayrıntılar...



Milyonlarca yatırımcı altından sonra yatırımını değerli emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Haftanın ilk işlem gününde gümüş güne 11,09 liradan başlarken kapanışı 11,15 liradan yaptı. Salı günü büyük atak yapan gümüş 11,35 lira seviyesine yükseldi. Yukarı yönlü hareketine devam eden gümüş çarşamba günü 11,67 lira bandında işlem gördü. Perşembe günü 11,70 liraya yükselen gümüş yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı.

Gümüş, platin, paladyum ve demir... Bu hafta hangi değerli madenler kazandırdı?

GÜMÜŞ YATIRIMCILARINA KAZANDIRDI!

Gümüş haftanın son işlem günü olan 4 Mart 2022'de 11,95 seviyesine yükselen gümüş rekor seviyeye yaklaştı. Gümüş son 5 yıllık verilerine göre 19 Aralık 2021 tarihinde 11,977 lira seviyesi ile rekora imza atarken, cuma günkü 11,95 seviyesi ile yatırımcılarına kazandırdı.

Peki platin, paladyum ve demir bu hafta kaç lira oldu? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön