25 / 04 / 2024

Gümüşte kasırga! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar pür dikkat! Bu rakamlar şok etkisi yarattı! 4 Temmuz gümüş fiyatları

Gümüşte kasırga! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar pür dikkat! Bu rakamlar şok etkisi yarattı! 4 Temmuz gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları haftaya tekrar düşüşle başladı. 10 TL seviyelerinde işlem gören gümüşte kasırga çıktı. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar pür dikkat bu rakamları takip ediyor. Gümüş görenlerde şok etkisi yarattı. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar?



Gümüş fiyatları Rusya Ukrayna Savaşı ile birlikte rekor seviyelere yükseldi. Savaşın etkisi ile altın ve gümüş gini fiziksel değerli metallere talep arttı. Artan telp etkisi gümüş fiyatlarını yükseltti.  Zirve seviyelerine ulaşan gümüş fiuyatları şu sıralar tam tersi işlem görüyor. Rekor düşüşlere imza atan gümüş fiyatları görenlerde şok etkisi yarattı. Peki günmüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatlarında son dakika? 4 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön