26 / 04 / 2024

Gümüşte kasırga! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar pür dikkat! Bu rakamlar şok etkisi yarattı! 4 Temmuz gümüş fiyatları

Gümüşte kasırga! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar pür dikkat! Bu rakamlar şok etkisi yarattı! 4 Temmuz gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları haftaya tekrar düşüşle başladı. 10 TL seviyelerinde işlem gören gümüşte kasırga çıktı. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar pür dikkat bu rakamları takip ediyor. Gümüş görenlerde şok etkisi yarattı. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar?



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN KAÇ TL 4 TEMMUZ 2022?

Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafta da düşüşle kapatırken üst üste iki hafta değer kayıpları yaşayan gümüş dip seviyelere kadar geriledi.

Bugün gümüş gram fiyatı alış, 10,66 TL, satış fiyatı 11,09 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Peki gümüş fiyatları neden düştü? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? İşte son dakika gümüş yorumu 4 Temmuz 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön