26 / 04 / 2024

avrupa konut fiyatları

avrupa konut fiyatları

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Kurulu üyesi Isabel Schnabel, konut fiyatlarındaki artışı yorumladı.

Türkiye konut fiyat artışında Avrupa lideri!

Avrupa ülkelerinde konut fiyatları ve kiraları artmaya devam ediyor. 30 Avrupa ülkesi arasında Türkiye konut fiyatlarında lider konumunda yer alıyor.

Avrupa'da fahiş emlak fiyatları can sıkıyor!

Avrupa ülkelerinde gayrimenkul sektöründe yaşanan fahiş fiyatlarda meydana gelen fahiş artışlar en çok öğrencilerin canını sıkıyor. yüksek fiyatlar nedeniyle öğrenciler yardım derneklerinden destek almaya başladı. 

Avrupa'da ev sahibi olmak hayal oldu!

Koronavirüs salgını sonrasında konut ve kira fiyatlarının rekor seviyede arttığı Avrupa'da ev sahibi olma umutları sona eriyor.

Türkiye konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu!

Avrupa genelinde konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler araştırıldı. Türkiye bu ülkeler arasında ilk sırada yer aldı. 

Konut yatırımında dünyanın en çok kazandıran kentleri!

Kovid-19 salgınına rağmen, yatırımcıların güvenli liman arayışının da etkisiyle gayrimenkule olan ilgi devam ediyor. Dünyadaki 45 küresel şehirdeki konut fiyatlarını izleyen endeks yükselirken, Avrupa başkentlerindeki gerileme yaşandı. 

Ruslar kelepir yazlık arıyor!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle emlak fiyatlarında yaşanan büyük düşüş, yurt dışında konut sahibi olmak isteyen Rusya vatandaşlarının sayısını da artırıyor.

Avrupa'da konut fiyatları 1. çeyrekte arttı!

Konut fiyatları, yılın ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre Avro Bölgesi'nde yüzde 4,5 ve Avrupa Birliği'nde (AB) yüzde 4,7 yükseliş kaydetti. 

Avrupa'da konut fiyatları yüzde 4.3 arttı!

Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları 2018 yılının ikinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre arttı. Artışın yüzde 4,3 oranında olduğu açıklandı.

Avro Bölgesi'nde konut fiyatları arttı!

Konut fiyatları, 2017 yılının son çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine oranla, Avro Bölgesi'nde yüzde 4,2 ve Avrupa Birliği'nde (AB) yüzde 4,5 yükseliş kaydetti. 

Avrupa'da konut fiyatları 3. çeyrekte arttı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin (Eurostat) yayımladığı verilere göre; 2017 yılının üçüncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre Avro Bölgesi'nde konut fiyatları arttı. 

Avrupa Birliği'nde konut fiyatları düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi'nden (Eurostat) yayınlanan verilere göre, konut fiyatları 2013 yılının son çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre Avro bölgesinde yüzde 1,4, AB'de yüzde 0,1 geriledi.

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Türkiye'de konut fiyatları Avrupa ile yarışıyor! Konut yatırımcısı yurt dışına gidiyor!

Yüksek enflasyon ve maliyet artışları sebebiyle Türkiye’deki konut fiyatları Avrupa şehirleriyle yarışıyor. Eyüp’te 9-15 milyon TL civarında bir daire fiyatına, daha yüksek kira gelirinin elde edileceği İngiltere'de 4.5 milyon TL'nin altında yeni inşa edilmiş bir daire bulunabileceği belirtiliyor.

Türkiye konut fiyatlarıyla Avrupa'da lider!

Türkiye'deki konut fiyatları Avrupa ülkelerini solladı. Ev sahibi olmak gün geçtikçe zorlaşırken ,konut fiyatları Avrupa ülkeleri ile kıyaslandığında uçurum dikkatlerden kaçmıyor. 

Atina, konut fiyatlarının en hızlı arttığı Avrupa kenti oldu!

Yunanistan'da konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Yunanistan'da fiyatların en hızlı arttığı kent ise başkent Atina oldu.

Avro Bölgesi'nde konut fiyatları yüzde 0,9 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde konut fiyatları 2023 yılının ilk çeyreğinde önceki çeyreğe kıyasla yüzde 0,9 oranında düşüş gösterdi.

Avrupa'da konut fiyatları yüzde 1,5 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları 2022'ninson çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,5 düşüş gösterdi.

Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022! 

Anadolu Yakası’nın en yeni projelerinden Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Benesta Acıbadem fiyatları ne kadar? İşte Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022!

AB ülkelerinde konut fiyatları yüzde 9,9 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları 2022 yılının 2. çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 9,9 artış gösterdi.

Avrupalı uzman uyardı! 'Artan konut fiyatları dikkate alınmalı'

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Kurulu Üyesi Isabel Schnabel artan enflasyona bağlı konut fiyatlarında yaşanan değişikliklere değindi.

İstanbul'da konut fiyatları Avrupa şehirlerine yaklaşacak! 

İstanbul'daki konut fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, “İstanbul’daki konut fiyatları daha da artarak Avrupa şehirlerinin değerine yaklaşacak” dedi.

Isabel Schnabel'den konut fiyatları yorumu!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Kurulu üyesi Isabel Schnabel, konut fiyatlarındaki artışı yorumladı.

AB ülkelerinde konut fiyatları yüzde 7,3 arttı!

Açıklanan resmi verilere göre, Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları, 2021 yılının ikinci çeyreğinde 2020 yılının aynı dönemine göre yüzde 7,3 artış gösterdi.

AB ülkelerinde konut fiyatları yükseldi!

Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları 2020 'nin üçüncü çeyreğinde 2019 yılının aynı dönemine göre yüzde 5,2'lik artış kaydetti.

avrupa konut fiyatları Haberi

avrupa konut fiyatları

Avrupa Merkez Bankası Yönetim Kurulu üyesi Schnabel, para politikasını belirlerken kredi hacmindeki artışı ve konut fiyatlarındaki artışı görmezden gelemeyeceklerini dile getirdi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Schnabel, "Para politikası kredilerde büyüme, konut fiyatlarında artış gibi gelişmelere gözlerini kapatamaz" ifadelerine yer verdi. Schnabel ayrıca, politika karşımını net varlık alımlarından ileriye taşımanın ekonomi toparlanırken finansal istikrar tehlikelerini azaltacağını da belirtti.

Konut maliyetleri Euro Bölgesi'nde enflasyonu...