20 / 04 / 2024

Avruparak Hayat kısmi geçici kabul

Avruparak Hayat kısmi geçici kabul

Emlak Konut GYO projelerinden Avrupark Hayat kapsamında, 701/4 Ada/Parsel G Blok ve Bu Parsele Ait Kapalı Otoparklar, Ticari Alanlar, Sosyal Tesis, Ada Dışı Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Maslak 1453'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şişli Ayazağa 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Maslak 1453), 1 Ada 156 Parselde bulunan Dini Tesis ve Bu Tesise Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin (Projedeki Son Kısım) kısmi kesin kabul tutanağı 29 Aralık'ta onaylandı. 

KÖY 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Köy 2. Etap kapsamında bulunan Park Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 24 Aralık tarihinde onaylandı.

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avrupark Hayat kapsamında, 701/4 Ada/Parsel G Blok ve Bu Parsele Ait Kapalı Otoparklar, Ticari Alanlar, Sosyal Tesis, Ada Dışı Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı.

İdealist Cadde'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (İdealist Cadde) kapsamında, 91 Ada 205 Parsel A, B ve C Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı, Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 1 Aralık tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatları ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki; 1463 Ada 1 Parsel Spor Tesis Alanı İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Evora Denizli'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 724 Ada 1 Parsel (B Bloklar), 722 Ada 1 Parsel (C1-C2 Bloklar) ve 723 Ada 1 Parselin (T2 Blok) kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 5 Ekim 2021 tarihinde onaylandı

Merkez Ankara projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), O, P, R Blokların kısmi geçici kabulü gerçekleştirildi. Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 28 Eylül 2021 tarihinde onaylandı. 

Nidapark Küçükyalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) kapsamında, 16772 Ada 1 Parseldeki B01, B02, B03, B04, B05 Konut, Otopark, Ofis ve İşyeri Bloklarının kısmi geçici kabulü yapıldı.

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) kapsamında, 16771 Ada 1 Parseldeki A1, A2, A3 Bloklar ile Kafeterya ve Kapalı Otopark Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı.

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı

Tual Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Tual Bahçekent); 658/1 Ada/Parsel Devlet Okulu (Lise) ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Köy), 1791 ada 2 parsel Sosyal Tesis Üstyapı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı.

Karat 34 projesinin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bahçelievler Yenibosna Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Karat 34), 1542 Ada 37 Parsel F Blok ve Bu Bloğa Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı.

Avruparak Hayat kısmi geçici kabul Haberi

Avruparak Hayat kısmi geçici kabul

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Avrupark Hayat Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında, 701/4 Ada/Parsel G Blok ve Bu Parsele Ait Kapalı Otoparklar, Ticari Alanlar, Sosyal Tesis, Ada Dışı Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı, Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 1 Aralık tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında, 701/4 Ada/Parsel G Blok ve Bu Parsele Ait Kapalı Otoparklar, Ticari Alanlar, Sosyal Tesis, Ada Dışı Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış...