28 / 03 / 2024

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat iletişim

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat iletişim

TOKİ Avrupark Bahçekent satılık daire alanları minimum 64 metrekare, maksimum ise 186 metrekare olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 500 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Avrupark Bahçekent Rezidans iletişim!

Avrupark Bahçekent Rezidans iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile yükselen proje Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satılık!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Cihan İnşaat imzası taşıyan proje 8 Nisan Çarşamba günü satışa çıkıyor.

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat iletişim!

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0216 499 18 01 olarak belirlendi. Toplam 1.394 adet daireden meydana gelen proje 3. boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e ve bağlantı yollarına çok yakın yerde bulunuy

Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

İstanbul Başakşehir Hoşdere bölgesinde konumlandırılan Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesi 1.349 daire ve 86 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017!

Cihan İnşaat tarafından 72 bin metrekare alanda inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan projelerden biri oldu. İşte, Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017...

Avrupark Bahçekent 5 ayın satış rekorunu kırdı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mayıs ayına ilişkin bağımsız bölüm satış raporunu açıkladı.Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi yılın ilk 5 ayında 284 adet konut satışıyla 5 ayın birincisi oldu.

Avrupark Bahçekent'te 25 milyon liralık rezervasyon!

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'na Avrupark Bahçekent projesiyle katılan Cihan İnşaat, 25 milyon liralık daire rezervasyonu yaptı. Avrupark Bahçekent'te fiyatlar 319 bin liradan başlıyor...

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Avrupark Bahçekent'te teslimler Nisan 2018'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te 36 ay 0 faizle!

Avrupark Bahçekent’in uygulamaya başladığı “Biz bize ödeme planı’ kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ini peşinat olarak verenler borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip olacak.

Avrupark Bahçekent'te kampanya!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzalı Avrupark Bahçekent'te kampanya başladı. Satış fıyatının yüzde 25'ini peşinat olarak verenler, borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeyecek.

Avrupark Bahçekent yeni kampanyasıyla lansmanı aratmıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Avrupark Bahçekent: Gerçek yıldızlar alırken kazandırır!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteren daireler yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu Avrupark Bahçekent'te yüzde 25 peşinde kalan bedel bütçeye göre planlanıyor.

Avrupark Bahçekent'e yabancı ilgisi!

Cihan İnşaat, Emlak Konut GYO güvencesi ve Konut yapı ile Avrupark Bahçekent'i hayata geçiriyor. Yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi gören projeyi özellikle Arap yatırımcılar ve Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları da tercih ediyor.

Avrupark Bahçekent'te 10 bin lira peşinatla konut fırsatı!

Cihan İnşaat'ın İstanbul Bahçekent bölgesinde Emlak Konut GYO arsası üzerinde inşa ettiği Avrupark Bahçekent projesinde, 212 bin liradan başlayan fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri mevcut.

Avrupark Bahçekent'te 4+1'ler 445 bin TL'ye!

Cihan İnşaat imzası taşıyan Avrupark Bahçekent'te toplam 1.394 tane daire yer alıyor. Proje aynı zamanda 86 tane ticari birimide bünyesinde bulunduruyor.

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat iletişim Haberi

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat iletişim

Dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede bulunan TOKİ Avrupark Bahçekent satılık konut seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent Evleri Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.


Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, Konut Yapı ve Cihan İnşaat ortaklığında inşa edilen Avrupark Bahçekent Konutları'nın 2018 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor.


TOKİ Avrupark Bahçekent satılık daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.394 adet konut ve 86 adet ticari ünitenin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 64 ile 186 metrekare arasında değişiyor.


Başakşehir Avrupark Evleri'nde kafeler, okullar, çim amfi, cami ve piknik alanları, bankalar, mağazalar,...