29 / 03 / 2024

Avrupark Bahçekent emlak konut projesi

Avrupark Bahçekent emlak konut projesi

Resmi satış süreci dün başlayan Başakşehir Avrupark Bahçekent iletişim için 444 61 63 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Bahçekent Hoşdere 3. etapta hayata geçiriliyor.

TOKİ Avrupark Bahçekent iletişim!

TOKİ Avrupark Bahçekent için 444 61 63 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bahçekent Hoşdere 3. etapta inşa edilen proje 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent nerede?

Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Avrupark Bahçekent Konutları yarın satışa çıkıyor. Proje 1.394 adet konut ve 86 adet dükkandan oluşuyor. Peki Emlak Konut Avrupark Bahçekent nerede?

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satılık!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Cihan İnşaat imzası taşıyan proje 8 Nisan Çarşamba günü satışa çıkıyor.

Avrupark Bahçekent Evleri 20 yıl vade kampanyası!

Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan Avrupark Bahçekent ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. İşte, Avrupark Bahçekent Evleri 20 yıl vade kampanyası detaylar…

Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017!

Cihan İnşaat tarafından 72 bin metrekare alanda inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan projelerden biri oldu. İşte, Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017...

Avrupark Bahçekent Emlak Konut kampanyası detayları!

Avrupark Bahçekent Emlak Konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor.

Avrupark Bahçekent 5 ayın satış rekorunu kırdı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mayıs ayına ilişkin bağımsız bölüm satış raporunu açıkladı.Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi yılın ilk 5 ayında 284 adet konut satışıyla 5 ayın birincisi oldu.

Avrupark Bahçekent

Avrupark Bahçekent projesi 1.394 adet daire ve 84 dükkandan meydana geliyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Avrupark Bahçekent projesi 600 milyon lira yatırımla inşa ediliyor...

Avrupark Bahçekent'te teslimler Nisan 2018'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Avrupark Bahçekent'te 220 bin TL'ye 1+1! Teslimler Mayıs 2018'de!

Baçekent'te Emlak Konut GYO güvencesiyle hayat bulan Avrupark Bahçekent projesi daire sahibi olmak isteyenlere avantalı fiyatlarlar sunuyor. Projede daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Bahçekent yeni kampanyasıyla lansmanı aratmıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Avrupark Bahçekent'e yabancı ilgisi!

Cihan İnşaat, Emlak Konut GYO güvencesi ve Konut yapı ile Avrupark Bahçekent'i hayata geçiriyor. Yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi gören projeyi özellikle Arap yatırımcılar ve Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları da tercih ediyor.

Avrupark Bahçekent'te 10 bin lira peşinatla konut fırsatı!

Cihan İnşaat'ın İstanbul Bahçekent bölgesinde Emlak Konut GYO arsası üzerinde inşa ettiği Avrupark Bahçekent projesinde, 212 bin liradan başlayan fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri mevcut.

Avrupark Bahçekent'te lansman kampanyası uzatıldı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan inşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent'te gurbetçi Türklerin avantajlı fiyatlarla ev alabilmeleri için lansman kampanyası uzatıldı.

Avrupark Bahçekent'te 175 bin TL'ye 1+1!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen "Avrupark Bahçekent", yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi görüyor.

Avrupark Bahçekent'te 1+1 daireler 175 bin TL'ye!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen "Avrupark Bahçekent", yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi görüyor.

Avrupark Bahçekent emlak konut projesi Haberi

Avrupark Bahçekent emlak konut projesi

Toplam 1.394 daire ve 86 ticari ünitenin bulunduğu Avrupark Bahçekent projesi Cihan İnşaat ve Konut yapı imzası taşıyor. Projede daire fiyatları 163 bin TL'den başlıyor.


Başakşehir Avrupark Bahçekent iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Konutların büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişen proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Satışları devam eden Avrupark Bahçekent Başakşehir Konutları konum olarak Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Bahçekent Avrupark Evleri TOKİ ile Emlak Konut GYO güvencesine sahip.


Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesinin sosyal alanları...