05 / 05 / 2024

Avrupark Hayat basın daveti

Avrupark Hayat basın daveti

Cihan İnşaat imzası ve Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Avrupark Hayat projesi basın lansmanı ertelendi.

Avrupark Hayat lansmanı 9 Ekim'de!

Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle Hoşdere’de hayata geçireceği 2. Proje olan Avrupark Hayat projesi satışa çıkıyor.

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avrupark Hayat kapsamında, 701/4 Ada/Parsel G Blok ve Bu Parsele Ait Kapalı Otoparklar, Ticari Alanlar, Sosyal Tesis, Ada Dışı Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı.

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Avrupark Hayat'ın tesisat sistemlerinde tercihi GF Hakan Plastik!

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin tesisat sistemleri GF Hakan Plastik tarafından yapılıyor.

Hoşdere Avrupark Hayat ev fiyatları!

Hoşdere Avrupark Hayat ev fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 675 TL'den başlıyor. Projedeki konutların 36 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor...

Avrupark Hayat kampanyalı ödeme şekli!

Avrupark Hayat kampanyalı ödeme şekli kapsamında firma bünyesinde 42 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor. Kampanya için son gün 30 Kasım...

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat!

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği projede lansman geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 

Avrupark Hayat'ın lansmanı yapıldı! 220 bin TL'ye daire!

Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Avrupark Hayat projesinde fiyatlar 220 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Hayat Evleri satış ofisi!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat Evleri projesinin lansmanı 28 Ekim'de yapılacak. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Avrupark Hayat lansmanı 28 Ekim'de!

Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Avrupark Hayat İstanbul projesi 1.095 daire ve 89 adet ticari üniteden meydana geliyor. Proje 28 Ekim'de basına tanıtılacak.

Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

Avrupark Hayat projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle Cihan İnşaat tarafından İstanbul Hadımköy-Bahçeşehir arasında Hoşdere bölgesinde inşa ediliyor. Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi!

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesinde dükkanların fiyatları ise 608 bin TL'den başlıyor...

Avrupark Hayat basın daveti Haberi

Avrupark Hayat basın daveti

Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle Hoşdere’de  hayata geçireceği 2. Proje olan Avrupark Hayat projesi satışa hazırlanıyor. 


Yaklaşık 42.000 metrekare  alan üzerinde inşa edilecek olan Avrupark Hayat’da 1.095 konutun yanı sıra 89 ticari ünitede bulunuyor. 


Avrupark Hayat basın lansmanı ertelendi. Avrupark Hayat basın lansmanı 26 Ekim'de saat 10:00'da gerçekleşecek. 


Lansman Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala’nın da  katılımıyla...