20 / 04 / 2024

Avrupark Hayat Konutları satış ofisi iletişim

Avrupark Hayat Konutları satış ofisi iletişim

Avrupark Hayat Konutları Cihan İnşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Avrupark Hayat Evleri İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor...

Buhayat Evleri ne kadar? Bu Hayat konutlarının fiyatı kaç lira?

Ortak Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Bu Hayat evlerinde satışlar başladı. Satışa sunulan konutlarda yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Avrupark Hayat" projesi için hazırlatılan 2021 Yıl Sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avrupark Hayat kapsamında, 701/4 Ada/Parsel G Blok ve Bu Parsele Ait Kapalı Otoparklar, Ticari Alanlar, Sosyal Tesis, Ada Dışı Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı.

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşikapsamında (Avrupark Hayat) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Avrupark Hayat'ın tesisat sistemlerinde tercihi GF Hakan Plastik!

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin tesisat sistemleri GF Hakan Plastik tarafından yapılıyor.

Emlak Konut Avrupark Hayat 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avrupark Hayat projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Avrupark Hayat 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Avrupark Hayat ödemeleri!

İstanbul Başakşehir Hoşdere'de hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Avrupark Hayat ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 

Avrupark Hayat'ta 0,98 faizle!

Avrupark Hayat'ta 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Avrupark Hayat Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı!

Kocaeli Derince'de hayata geçirilen Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı...

Avrupark Hayat'ta 'Biz bize yeteriz' kampanyası 2017!

Toplam bin 95 konut ve 81 ticari üniteden meydana gelen Avrupark Hayat projesinde 'Biz bize yeteriz' kampanyası başladı. Fiyatlar 220 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Hayat Konutları satış ofisi iletişim Haberi

Avrupark Hayat Konutları satış ofisi iletişim

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleriyle hayata geçirilen Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzası taşıyor. Proje 42 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Emlak Konut GYO güvencesine sahip Avrupark Hayat Evleri'nin 9 Ekim'de basına tanıtılması planlanıyor. Avrupark Hayat  projesi 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana geliyor. 


Avrupark Hayat Konutları'nda daire sahiplerine;

Fitness

Sauna

Cafe

Restoran,

Yüzme havuzu

Spor alanları

Çocuk oyun alanları

Otopark gibi imkanlar da sunuluyor. 


13 blok olarak planlana Avrupark Hayat projesi Bahçekent Flora Evleri'nin arkasında, Hadımköy - Bahçeşehir Yolu üzerinde Esenyurt'a yakın mesafede yer alıyor. 


Avrupark Hayat Konutları satış ofisi iletişim!

Tel: 444 61 63

Web: http://avrupark.com/proje-hakkinda.html

Gizem...