29 / 03 / 2024

axis cinepol sinemaları

axis cinepol sinemaları

Kâğıthane'nin "ilk ve tek AVM'si" olarak tanıtılan " Axis " te 10 salonlu ve toplam 1000 seyirci kapasiteli bir sinema hizmete girdi. Salon Cinepol Sinemaları adını taşıyor...

Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşeceği Axis İstanbul'da ofis fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Proje Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Sur Yapı Axis İstanbul iletişim!

Sur Yapı Axis İstanbul iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim fırsatı sunan proje İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da inşa ediliyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları ofislerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Eyüp Axis İstanbul fiyatları!

Eyüp Axis İstanbul fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Yüzde 10 indirim sağlanan projede 60 ay vade farksız taksitlendirme uygulanıyor. Proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunyor.

Sur Yapı Axis İstanbul ulaşım!

Sur Yapı Axis İstanbul ulaşım bilgisi kapsamında proje Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakika kadar uzaklıkta bulunyor. Ofis alanlarının 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirildiği projede yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi!

Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi olarak 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlandı. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofislerin büyüklükleri 74 metrekareden başlıyor.

Axis İstanbul güncel fiyatlar!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul ofis projesinde yer alan ofislerin alanları 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. İşte Axis İstanbul güncel fiyatlar...

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık yakın mesafede bulunan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul satış ofisi!

Bayrampaşa Axis İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşeceği projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Axis İstanbul’da A Plus Ofisler 60 ay vade farksız ödeme fırsatıyla!

Sur Yapı Axis İstanbul’da A Plus Ofisinizi Sabit Kur Avantajı ve 60 Ay Vade Farksız Ödeme Fırsatıyla Alabilirsiniz.

Bayrampaşa Axis İstanbul'da 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Sur Yapı Axis İstanbul’da A Plus Ofisinizi Sabit Kur Avantajı ve 60 Ay Vade Farksız Ödeme Fırsatıyla Alabilirsiniz.

Bayrampaşa Axis İstanbul ne zaman teslim?

Ofis fiyatlarının 327 bin dolardan başladığı Axis İstanbul projesinde 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Peki Bayrampaşa Axis İstanbul ne zaman teslim?

Axis İstanbul Bayrampaşa satılık!

Satış sürecinin devam ettiği Axis İstanbul Bayrampaşa satılık ofis fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Projedeki ofislerin alanları 7 bin 500 metrekareye ulaşabiliyor.

axis cinepol sinemaları Haberi

axis cinepol sinemaları

Sur Yapı tarafından projelendirilen ve Kâğıthane'nin "ilk ve tek AVM'si" olarak tanıtılan "Axis"te, yenilikler devam ediyor. Verilen bilgiye göre bu kapsamda AVM'de 10 salonlu ve toplam 1000 seyirci kapasiteli bir sinema açıldı. Cinepol Sinemaları adını taşıyan teknolojik salonlarda vizyonda yer alan başarılı filmler...