29 / 03 / 2024

Axis İstanbul bayrampaşa telefon

Axis İstanbul bayrampaşa telefon

Lokasyon bilgisine göre Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme koşulları kapsamında 120 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişi Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Projenin ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Peki Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Axis İstanbul Bayrampaşa satılık ofis!

Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta yer alan projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa satılık ofis alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları ofislerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Axis İstanbul güncel fiyatlar!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul ofis projesinde yer alan ofislerin alanları 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. İşte Axis İstanbul güncel fiyatlar...

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun İstanbul Bayrampaşa Projesi' ne ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Peki, Ziraat GYO Bayrampaşa arsasının değeri belli oldu! İşte detaylar...

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Carrefoursa Bayrampaşa'daki arazisini sattı!

Carrefoursa'nın İstanbul Bayrampaşa'daki arazisini sattığı açıklandı. Carrefoursa hipermarket, otopark ve ticaret merkezinden oluşan 63 dönümlük arazisini 145 milyon liraya Re-pie Gayrimenkul Yatırım Fonu’na sattı.

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi!

İstanbul Bayrampaşa'da, cezaevinin bulunduğu alanda hayata geçirilen 2 bin 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi..

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi!

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi 800 bin TL'den başlıyor. Birlik Parkada Evleri projesi İstanbul Bayrampaşa'da üç blok olarak hayata geçirildi...

Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Bayrampaşa ilçesi Kocatepe Mahallesi'nde 19080 parsele ilikin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Bayrampaşa Sağmalcılar nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi, Kartaltepe Mevkii, 23657 ( Eski: 124, 125 bir kısmı, 13664 bir kısmı ) parsele ilişkin nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Axis İstanbul bayrampaşa telefon Haberi

Axis İstanbul bayrampaşa telefon

Daire teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanan projede ofis büyüklükleri 74 metrekareden başlayıp, 210 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Ortak alanları arasında Axis projesinde geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları gibi donatılar bulunuyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede yer alıyor.


Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 kampanya indirimi ile yüzde 10 peşin indirimi yapılıyor. Böylece 4 bin 705 TL'lik taksitlerle ofis sahibi olunabilirken, 120 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.


Axis İstanbul projesinde ofis fiyatları  948 bin...