16 / 04 / 2024

Ayazağa Vadistanbul Park nerede

Ayazağa Vadistanbul Park nerede

Vadistanbul Park Evleri satış ofisi telefonu 444 53 35 olarak belirtiliyor. Konut ve ticari alanlardan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Ayazağa Cendere bölgesinde inşa ediliyor.

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park iletişim!

Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 1.400 adet daire, ofis ve mağazalardan oluşan projenin Aralık ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.

Vadistanbul Park'ta yeni ödeme kampanyası!

İstanbul Ayazağa'da yer alan Vadistanbul projesinin son etabı olarak inşa edilen Vadistanbul Park projesi Artaş Grup-Invest İnşaat ortaklığının imzasını taşıyor. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Vadistanbul Park'ta yeni kampanya!

Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi imzasıyla İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen  Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta yeni kampanya başlatıldı. 

Ayazağa Vadistanbul mağazalar listesi Eylül 2017!

Ayazağa Vadistanbul mağazalar listesi Eylül 2017 haberimizde yer alıyor. Alışveriş merkezinin yüzde 23'ü yeme içme alanlarına ayrıldı.

Ayazağa Vadistanbul Park satış fiyat listesi!

Ayazağa Vadistanbul Park satış fiyat listesi 846 bin 370 TL'den başlıyor. Vadistanbul Park projesinde teslimler yıl sonu yapılıyor...

Ayazağa Vadistanbul Park satış fiyatları listesi 2017!

Ayazağa Vadistanbul Park satış fiyatları listesi 846 bin 370 TL'den başlıyor. Vadistanbul Park projesinde 0,97 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Vadistanbul Park Evleri tam fiyat listesi!

Yıl sonunda teslim edilecek olan Vadistanbul Park Evleri İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Proje Artaş İnşaat ve Invest İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Vadistanbul Park Evleri tam fiyat listesi...

Kağıthane Vadistanbul Park Evleri fiyatları!

Vadistanbul Park projesi İstanbul Kağıthane Ayazağa'da Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 846 bin 370 TL'den başlıyor...

Ayazağa Vadistanbul Park ev fiyatları!

Artaş İnşaat ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Vadistanbul Park projesinde teslimler bir yıl sonra gerçekleşecek. Fiyatların 846 bin 370 TL'den başladığı projede son etap satışları devam ediyor...

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli için ağaçlar kesilecek mi?

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa tünelinin inşaatı için Maçka Parkı’nın bir bölümünden geçecek hattın imar planı değiştirildi. Peki, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli için ağalar kesilecek mi?

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin planı değişti!

Maçka Parkı’ndan geçeceği söylenen Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin girişi değişti. İmar planı değişen tünel projesi için teklif, Ulaşım Komisyonu’na devredildi.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri için iptal kampanyası!

Maçka Parkı’nda inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri projesinin Ortaköy Vadisi'ne zarar vereceği söyleniyor. Tünel projesinin iptali için imza kampanyası başlatıldı.

Cevdet Bayram'dan Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli'ne itiraz!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünel projesinin, bir çıkışı da kentsel park Ortaköy Vadisi’ne yapılıyor. CHP’li Meclis üyesi Cevdet Bayram, çalışmaların durdurulması istemiyle Koruma Kurulu’na itiraz etti.

11 soruda Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli Projesi!

Dolmabahçe Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli’nin ilk ayağı olan Maçka Parkı'nda etüt çalışmalarına başlandı. İşte, 11 soruda Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli Projesi..

Ayazağa Vadistanbul Park nerede Haberi

Ayazağa Vadistanbul Park nerede

Vadistanbul projesinin son etabı olarak tanıtılan Vadistanbul Park Rezidans'ta konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. 


Vadistanbul Park Evleri satış ofisi ile iletişime geçmek için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Artaş, Aydınlı ve İnvest tarafından hayata geçiriliyor. 


120 bin metrekaresi ofis alanı, 22 bin metrekaresi mağaza alanı için ayrılan Ayazağa Vadistanbul Park'ta teslimlerin Kasım 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 748 bin TL'den başlıyor. 


Kreş, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kafeler ve basketbol sahası gibi ortak yaşam alanlarına yer verilen Vadistanbul Park Konutları İstanbul Ayazağa Cendere'de yükseliyor. 


Artaş-Aydınlı-İnvest Vadistanbul Park'ta 762 konut ve ticari üniteler bulunuyor. Projede yüzde 25 peşin alımlarda kalan tutar için banka kredisiyle vade fırsatı sağlanıyor. 

14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi!

Vadistanbul Park Evleri satış...