24 / 04 / 2024

Aybüke Pusat evi

Aybüke Pusat evi

Ev sahibi ile davalık olan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat zor günler geçiriyor...

Aybüke Pusat Cihangir'deki evinden taşındı!

Oyuncu Aybüke Pusat, Cihangir’de oturduğu evinden bir hayranının sürekli kendisini taciz ettiği nedeniyle taşındı.

Gabar petrolü akmaya başladı; Günlük  bin 200 varil petrol üretimi yapılıyor

Cumhuriyet tarihinin en büyük petrol keşfinin yapıldığı bölge olan Gabar Dağı'nın zirvesinde yer alan Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Petrol Sahası kapılarını açtı. İşte detaylar...

Aybüke Pusat'ın reklamlarında rol aldığı hummel Mindful Training Koleksiyonunun fiyatı ne kadar?

Estetik ve sürdürülebilir tasarımları spor ile bir araya getiren hummel, Mindful Training koleksiyonuna Danimarka’dan gelen yeni parçaları da ekleyerek İskandinav minimalizmi ile genişletmeyi sürdürüyor. Peki bu koleksiyonun fiyatları ne kadar, kaç TL?  İşte 4 Nisan 2023 fiyat listesi...

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kubilay Ilgın ve Ayşe Aybüke Samast ortaklığında kuruldu.

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Aybüke Kaygusuz Okucu ve Sümeyye Kaya ortaklığında kuruldu.

Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu!

Ev sahibi ile davalık olan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat zor günler geçiriyor...

Aybüke Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!

Aybüke Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Evcimen, Attila Güngörmüş, Buğra Gür ve Sıddıka Emreciksin ortaklığında kuruldu.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Afyonkarahisar’da 1.2 milyon TL'ye Keşkek Evi yapılmasına tepki!

Afyonkarahisar’da 1.2 milyon TL harcanarak Keşkek Evi yapılması tartışmalara ve tepkilere neden oldu. 

Afyonkarahisar'da inşa edilen Keşkek Evi tartışma yarattı!

Afyonkarahisar'da konuklara ‘keşkek’ ikram etmek için 1.2 milyon TL’ye “Keşkek Evi” inşa edildi. Söz konusu ev tartışmalara neden oldu. 

Keçiören Atatürk Evi restore edilecek!

Ankara Keçiören'de bulunan ve Milli Mücadele sırasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından karargâh olarak kullanılan ‘Atatürk Evi’ restore edilecek.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Keşan'daki 134 metruk yapı yıkıldı!

Edirne Keşan’daki metruk yapıların yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda 134 metruk ev yıkıldı. Keşan Kaymakamı Nuri Örder konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kaymakam Örder; ”134 adedi yıkıldı 34 evi aldığımız önlemlerle metruk yapı olmaktan çıkardık” dedi.

Aybüke Pusat Cihangir'deki evinden taşındı!

Oyuncu Aybüke Pusat, Cihangir’de oturduğu evinden bir hayranının sürekli kendisini taciz ettiği nedeniyle taşındı.

Aybüke Pusat evi Haberi

Aybüke Pusat evi

Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli, başarılığı oyuncu Aybüke Pusat, şu dönemde zor günler geçiriyor. Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre, başarılı oyuncu İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş'ta oturduğu evin 1 senelik kirası olan 41 bin lirayı peşin olarak ödedi fakat bir süre sonra ev sahibi Cenk C., Aybüke Pusat'ın evden çıkmasını talep etti. Pusat ise kirayı peşin ödediği belirterek söz konusu evden çıkmayı kabul etmedi.

YÜKSEK KİRA TALEP EDİYOR

Ev sahibi Cenk C., oyuncu Aybüke Pusat'la anlaşamayınca mahkemenin yolunu tutarak Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Ev sahibi Cenk C., Pusat'ın Beşiktaş'taki evini ihtiyaç sebebiyle tahliye edilmesini istedi. Aybüke Pusat ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ev sahibi Cenk C.'nin daha yüksek kiraya vermek için kendisini evden çıkarmak istediğini kaydetti.

Aybüke Pusat Cihangir'deki...