19 / 04 / 2024

ayçiçek yağı litresi kaç lira

ayçiçek yağı litresi kaç lira

Ayçiçek yağında son 3 aydır yaşanan gelişmeler vatandaşın yakın takibinde. Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle ayçiçek yağı fiyatlarından her an yeni bir gelişme olabilir. Türkiye'de ayçiçek yağı fiyatlarının düşeceği konuşuluyordu! Gelen son dakika haberi beklentileri sarstı.

Carrefoursa'da ayçiçek yağına yüzde 30'a varan indirim! 2 litresi 69 TL ile dibi gördü! Yetişen anında alıyor!

Carrefoursa ayçiçek yağı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında ayçiçek yağ fiyatları dibi gördü. İşte Carrefoursa ayçiçek yağı kampanyalı fiyat listesi...

Ayçiçek yağına bir indirim daha yapıldı! 2 litresi 69,75 TL'ye düştü

Carrefour ayçiçek yağında bombayı patlattı ve dev indirimi vatandaşa duyurdu. 2 litre ayçiçek yağının satış fiyatı 69 TL'ye geriledi.  ayçiçek yağında dev indirim gerçekleştiren Carrefour'daki indirimin tüm detayları...

Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü! CarrefourSA'da 4 Litresi Sadece 108 TL!

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki geçmiş yıllardaki artışın ardından, CarrefourSA'dan sevindirici bir haber geldi. Şimdi, CarrefourSA marketinde 4 litrelik ayçiçek yağı sadece 108 TL'ye satılıyor! İşte ayrıntılar...

Ayçiçek yağında olay indirim! 4 litresi 99 TL'ye düştü

Migros'tan ayçiçek yağına çılgın indirim geldi. 4 litre ayçiçek yağının satış ücreti 99 TL'ye kadar geriledi. Ayçiçek yağına yapılan indirimler çok büyük rağbet görürken indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

Ayçiçek yağına ard arda indirimler geliyor! Migros'ta ayçiçek yağının 1 litresi 33,90 TL'den satışta

Ayçiçek yağı ücretlerinde meydana gelen zamlı aşama sonrasında pek çok vatandaş zorlu zamanlardan geçerken, ayçiçek yağı ücretlerine gelen zamlar vatandaşların geçim mücadelesi ile karşı karşıya kalmasına sebep olmuştu.

Ayçiçek yağına indirimler ard arda geliyor! 5 litresi 133,90 TL'ye düştü

Artık marketlerin indirim reyonlarını süsleyen ayçiçek yağına bir indirim de Migros'tan geldi. Ayçiçek yağına gelen indirim ile beraber ayçiçek yağı ihtiyaçlarını gidermek isteyenler sıraya girdi. Peki indirim sonrası ayçiçek yağı fiyatları ne kadar oldu?

Migros'tan ayçiçek yağına dev indirim! 5 litresi 139 TL'ye düştü

Türkiye'de meydana gelen zamlı sürecin en çok etkilediği ürünlerden biri de ayçiçek yağı oldu. Marketlerin arka arkaya kampanya yaptığı ayçiek yağına Migros'tan dev indirim geldi. Migros, 5 Litre Oba Ayçiçek Yağı 139 TL'ye düşürdü.

Ayçiçek yağında bu fiyat daha önce uygulanmadı! 4 litre 99 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında çılgın indirim Carrefour'dan geldi: 4 litresi 99 TL'den satışa sunulan ayçiçek yağı ile alakalı indirimin detayları araştırılıyor. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Zam şampiyonu ayçiçek yağının litresi A101'de birden 27 TL'ye düştü!

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artış, vatandaşların cebini zorlarken A101 Marketler büyük bir kampanya başlattı. Market, Abalı marka 1 litre ayçiçek yağı fiyatını 45.90 TL'den 27.50 TL'ye düşürdü.

Ayçiçek yağında dev indirim: Litresi 26 TL'ye düştü! 5 litre fiyatı dibe çekildi!

Carrefoursa'da büyük bir indirim var! Ayçiçek yağı fiyatları düştü. Litre başına sadece 26 TL ödeyerek uygun fiyatlardan ayçiçek yağına sahip olabilirsiniz. İndirimle ilgili detaylar için okumaya devam edin.

Ayçiçek yağında büyük indirim! İster stok yapın ister tek tek alın. 1 litre ayçiçek yağı sadece 34 TL

Yetişen alıyor. Böyle fırsat bir daha gelmez. Ayçiçek yağının litresi o markette 34 TL'ye düştü. İster hemen kullanmak için alın ister stok yapın ama sakın bu fırsatı kaçırmayın. İşte indirimin detayları ve o market…

A101’deki ayçiçek yağının fiyatını duyan diğer marketler çıldırıyor! 5 litresi 149.50 lira! 30 Kasım 2022 fiyat listesi

A101 ayçiçek yağı fiyatlarında ipleri kopardı. Vera 5 litre Ayçiçek yağı 149.50 lira, Komili 5 litre Ayçiçek yağı 167.50 liraya satışta. İşte A101 30 Kasım 2022 fiyat listesi…

Migros neler yapıyor böyle? Ayçiçek yağı, zeytinyağı ve çayda çılgın indirim! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi

Migros'un seçili temel gıda ürünlerinde dev kampanyası belli oldu. Migros bu hafta zeytin yağı, ayçiçek yağı ve seçili pek çok çay ürünlerinde indirim yaptı. Peki, indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar oldu? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi.

ayçiçek yağı litresi kaç lira Haberi

ayçiçek yağı litresi kaç lira

Ayçiçek yağında indirim olacak mı, Ayçiçiek yağları için market raflarında yeni düzenlemeye ne zaman gidilecek?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'nin 'Ukrayna Türkiye'ye elinde bulunan ayçiçek yağı stoklarını yüzde 25 ucuza satmayı taahhüt ediyor" açıklamasından sonra ayçiçek yağı fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. BİM, ŞOK, A101, Migros, Carrefour gibi mağazaların ayçiçek yağı fiyatlarını yakın mercek altına alan birçok tüketici Bakan Kirişçi'nin açıklamasından sonra ayçiçek yağı fiyatlarında yapılacak indirim tarihini beklerken sürpriz bir açıklama geldi.

AYÇİÇEK YAĞINDA KRİZ BİTMEYECEK

Rusya ve Ukrayna aarasında yaşanan savaş nedeniyle ayçiçek yağı tedarik zincirinde baş gösteren krizin yakın zamanda aşılmasının mümkün olmadığı dile getiriliyor. Almanya'da litresi 5 euroya satılan ayçiçek yağı gurbetçi Türk vatandaşları başta olmak üzere Alman halkının bütçesini zorluyor. Ülkede ayçiçek yağı en fazla 2 adet olmak üzere limitle...