26 / 04 / 2024

Ayçiçek yağında olay indirim! 4 litresi 99 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında olay indirim! 4 litresi 99 TL'ye düştü

Migros'tan ayçiçek yağına çılgın indirim geldi. 4 litre ayçiçek yağının satış ücreti 99 TL'ye kadar geriledi. Ayçiçek yağına yapılan indirimler çok büyük rağbet görürken indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.



Ayçiçek yağı ücretleri geçtiğimiz sene en çok zamlanan temel gıda ürünlerinden bir tanesi haline gelirken, ayçiçek yağı ücretlerine gelen büyük oranlı zamlar pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kalmasına sebep olmuştu.

Ayçiçek yağı ücretlerine gelen büyük oranlı zam sonrasında, vatandaşa ilaç gibi bir indirim haberi geldi. 4 litre ayçiçek yağının satış ücreti 99 TL'ye kadar geriledi. 

Ayçiçek yağı ücretlerine gelen zamlardan sonra indirimin büyüğü Migros'tan yapıldı. Migros 4 litre Turna Ayçiçek Yağı Pet 119,90 TL yerine 99,90 TL'den satışa çıkaracağını ilan etti.

Ayçiçek yağında olay indirim! 4 litresi 99 TL ye düştü

Açiçek yağında meydana gelen %17 iskonto sonrasında pek çok vatandaş Migros şubelerinde yoğunluk oluşturmaya başladı. 4 Litre Turna Ayçiçek Yağı Pet 99,90 TL'den satışta.

Migros gibi süpermarketler, indirim yapmanın birçok nedeni olabilir. İşte Migros veya benzeri marketlerin indirim yapmasının bazı sebepleri:

Ayçiçek yağında olay indirim! 4 litresi 99 TL'ye düştü


Geri Dön