25 / 04 / 2024

ayçiçek zam

ayçiçek zam

Türkiye'de de özellikle ayçiçek yağı konusunda yaşanan panik ve artan fiyatlar sonrası devreye giren Toprak Mahsulleri Ofisi, 5 litrelik yağ fiyatlarında zam yapıldı. 129 liraya satışa sunulan ayçiçek yağının fiyatı 135 liraya çıkarıldı.

Kötü haber geldi: Ayçiçek yağı fiyatlarına zam yolda!

Trakya çiftçisi 2023 yılında verim ve kalite açısından son dönemlerin en düşük üretim sezonlarından birini yaşadı. Trakya'da etkili olan kuraklık ayçiçeğini de vurdu. Bu nedenle ayçiçek yağına zam bekleniyor.

Ayçiçek yağına zam değil indirim geldi! 5 litrelik ayçiçek yağı dibi gördü! İşte indirimli fiyat listesi...

Zamlarla adından söz ettiren ayçiçek yağı bu hafta indirim haberiyle gündeme geldi. İşte indirimli ayçiçek yağı ve fiyat listesi...

Zam gelmeden hemen stoklayın! 4 kilogram Ayçiçek yağı 136 liraya kadar düştü! 1, 2, 3, 4 kg peş peşe indirime girdi...

Ayçiçek yağı fiyatlarına beklenen indirim geldi.  CarrefourSA market 1, 2, 3, 4 kg ayçiçek yağına indirim yaptı. İşte indirimli ayçiçek yağı fiyatları ...

Ayçiçeği kuraklığı ayçiçek yağı fiyatlarına zam getiriyor?

Trakya, Türkiye'nin ayçiçeği üretiminin büyük bir bölümünü sağladığı bir bölgedir. Ancak son zamanlarda yaşanan kuraklık, bu önemli sektörü tehdit ediyor. Sektörün önde gelen temsilcileri, kuraklığın etkisiyle ayçiçek yağı fiyatlarının yükselmesi endişeye sürüklüyor. İşte detaylar...

Ayçiçek yağı fiyatlarına yeni zam yolda! Verim düştü, yağ fiyatları artacak! 

Ayçiçek yağı fiyatlarının yükseleceği gündeme geldi. Sulama yapılmayan arazilerde verimin yüzde 70 düşmesinin ardından fiyatlarda artış olacağı ifade ediliyor. İşte ayrıntılar...

Son Dakika: Ayçiçek yağına 15 lira birden zam geldi! İşte yeni tarife

Toprak Mahsulleri Ofisi, mutfakların vazgeçilmez malzemesi yağ fiyatlarına 15 lira birden zam yaptı. Peki, TMO'da ayçiçek yağı ne kadar oldu? İşte detaylar...

A101'de 1 Litre Ayçiçek Yağının fiyatı 27 TL'ye düştü! Raflar boşalmadan yetişin

Ayçiçek yağı ücretlerinden ayçiçek yağına bomba indirim yapıldı. 1 Litre ayçiçek yağının satış ücreti 27 TL'ye kadar düştü. En çok zam gelen ürünler arasında olan ayçiçek yağlarına gelen indirimler vatandaşı sevindirmeye yetiyor. İşte indirime ait detaylar.

Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

TÜİK tarafından açıklana verilere göre,  nisan ayında fiyatı en çok artan gıda Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

Zam şampiyonu ayçiçek yağının litresi A101'de birden 27 TL'ye düştü!

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artış, vatandaşların cebini zorlarken A101 Marketler büyük bir kampanya başlattı. Market, Abalı marka 1 litre ayçiçek yağı fiyatını 45.90 TL'den 27.50 TL'ye düşürdü.

Ayçiçek yağında görülmemiş indirim! 1 lt 29 TL'ye düştü

Bir zamandır zam gelen ürünler arasında Ayçiçek yağı başı çekiyor. O marketten ayçiçek yağına büyük indirim geldi. İndirimin akabinden 1 litre ayçiçek yağının satış ücreti 29 TL'ye kadar düştü. İşte ayçiçek yağında indirim düzenleyen o market ve indirimin ayrıntıları.

Ayçiçek yağında çıldırtacak indirim! Carrefoursa'da fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

Marketlerde ayçiçek yağı fiyatları düştü! Carrefoursa'da fiyatlar, önceki zam öncesindeki seviyelerine indirildi ve 5 litrelik ambalajlar geliş fiyatına satışa sunuluyor...

Ayçiçek yağına peş peşe indirimler geliyor! Carrefour'un bu fiyatını duyan önünde kuyruk oluşturacak

Ülkemizde devamlı olarak çıkan enflasyon ve hayat pahalılığı ile beraber ürün ücretlerinde zam gelmeye devam ediyor. Ramazan ayının da girmesiyle beraber ard arda indirimler gelmeye başladı. Ayçiçek yağı ücretlerine bir indirim de Carrefour'dan yapıldı. 

Ayçiçek, un, süt, peynire rekor zam gelmişti... Herkesin evinde var, bir ürüne daha rekor zam geldi... Hemen alın

Türkiye'de enflasyonla birlikte çok sayıda gıda ürününe zam geldi. Peynir, un, süt ve ayçiçek yağına rekor zamlar gelmişti. Yumurtaya da rekor bir zam geldi. Yumurta alabilen vatandaşların şimdiden almasının faydalı olacağı belirtildi.

ayçiçek zam Haberi

ayçiçek zam

Ukrayna ile Rusya arasındaki gerilim sonrası Türkiye'de ayçiçek yağı fiyatları yükseldi. Halkın büyük panikle marketlere koşması sonrası oluşan kaos, fiyatların yükselmesine sebebiyet verdi. Bu dönemde harekete geçen Toprak Mahsulleri Ofisi, ayçiçek yağını piyasadan daha uygun fiyata satışa çıkarıldı.

TMO'DAN AYÇİÇEK YAĞINA ZAM
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), özellikle Mart ayında Türkiye'de yükselişe geçen ayçiçek yağı fiyatları konusunda harekete geçmiş ve piyasadan uygun fiyata ayçiçek yağı satışa çıkarılmıştı. TMO, yurt dışından getirdiği ham ayçiçek yağlarını rafine ederek 5 litrelik tenekelerde perakende olarak 129 liraya satışa çıkarılmıştı.

TMO, Mart ayında 129 liradan satışa sunduğu ayçiçek yağının fiyatını son olarak 135 liraya çıkardığını açıkladı.

ÜÇÜNCÜ MÜDAHALE MART AYINDAYDI
TMO, ayçiçek yağında ilk müdahaleyi 2021 bahar aylarında yapmıştı. TMO o zaman 5 litrelik ayçiçek yağını 59 liradan...