25 / 04 / 2024

Aydemir Akbaş kedi evi

Aydemir Akbaş kedi evi

Usta oyuncu Aydemir Akbaş 55 yıllık Nişantaşı Topağacı'nda bulunan evinden taşındı.  Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi'ne taşınan usta oyuncu kedileri için 50 bin lira harcayarak ev yaptı.

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hümet Akbaş tarafından kuruldu.

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ertuğ Aydemir ve Selahattin Berk ortaklığında kuruldu.

Hayvanseverleri sevindirecek haber! Migros kedi köpek mamalarına indirim yaptı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Migros'tan hayvanseverleri sevindirecek haber geldi. Migros kedi ve köpek maması ürünlerinde yüzde 25 indirim yaptı. Peki bu indirim hangi markalar için geçerli? İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kedi temalı kripto para geliyor!

Tiger King belgeseli ile üne kavuşan Carole Baskin, kedi temalı kripto para çıkaracağını açıkladı. 

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Emin Aydemir tarafından kuruldu.

Birol Aydemir'den esnaf kira yardımına ilişkin açıklama!

DEVA Partisi Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir, esnaflara yapılan kira desteğinin büyük illerde 2.500 TL'ye çıkarılmasını ve kira stopajının da alınmamasını önerdi.

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akbaş tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolu ışıklandırıldı!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu" ışıklandırıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolu tamamlandı! 

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu"nda çalışmaları tamamlandı.

Emel Akbaş İdikut yeni şirket kurdu!

ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş İdikut, yeni şirket kurdu. Projekspert Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki kedi yolunun yüzde 70'i tamamlandı!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu"nda çalışmaların yüzde 70'i tamamlandı.

Aydemir Akbaş kedi evi Haberi

Aydemir Akbaş kedi evi

Usta oyuncu Aydemir Akbaş, 1960'lı yıllardan beri yaşadığı Nişantaşı Topağacı'nda bulunan evinden taşındı. 

Sabah Gazetesi'nden İlker Gezici'nin haberine göre; Akbaş'ın iki kedisinin, semtin kalabalığı ve gürültüsünden rahatsız olması usta oyuncunun evini değiştirtti.

55 yıllık evini bırakıp Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi'ne taşınan usta oyuncu, giriş katta bulunan evine kedileri için özel bir ev de yaptırdı. 

Yama ve Zeytin adlı kedileri için 50 bin lira harcayan Akbaş, "Beş yıldır birlikteyiz, onlara çok alıştım" diye...