29 / 03 / 2024

Kedi temalı kripto para geliyor!

Kedi temalı kripto para geliyor!

Tiger King belgeseli ile üne kavuşan Carole Baskin, kedi temalı kripto para çıkaracağını açıkladı. 



 Tiger King belgeselinin yıldızı Carole Baskin kedi severlere özel yeni kripto para CAT’i çıkaracağını duyurdu. Sputniknews'te yer alan habere göre;  Twitter’dan paylaşım yapan Baskin, “Kedi nanesinde yuvarlanan vahşi bir kedi gibi mırlıyorum çünkü CAT’i yeni çıkardık ve 117 kripto para arasında hemen 35. sıraya yükseldik” dedi.

Kedi temalı kripto para geliyor!

​Baskin’in kurduğu hayvan koruma derneği Big Cat Rescue'dan (Büyük Kedi Kurtarma) yapılan açıklamada ise CAT’in bir yatırım ya da para birimi olmadığını, sadece destekçiler için bir hayran tokeni olduğu ifade edildi. Çıkarılan kripto para ile Baskin’in büyük kedi kurtarma merkezinde tur, hediyelik ürünler ya da Baskin’in kendisiyle bir konuşma satın alınabilecek. Baskin kripto para tercih etmesinin nedeni olarak çok fazla ABD doları basılması ve bunu destekleyecek hiçbir şeyin dağıtılmaması olduğunu söyledi. 

 

I'm purring like a bobcat rolling in catnip because we just launched $cat on https://t.co/pH2gCNtQGf Rocketing up to #35 out of 117 & thinking of ways to reward those who join our "pride" of big cat lovers! Learn more at https://t.co/FTxA8iVV0V pic.twitter.com/PxFiXJqA5k

— CaroleBaskin (@carole_baskin) May 4, 2021

 

Dogecoin çılgınlığı! 90 milyar dolara yaklaştı!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön